OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Najveća škola u Velikoj Gorici
Upisi u prvi razred 2022./2023. PDF Ispis

upis u prvi razred

Poštovani roditelji budućih prvašića,

Postupak utvrđivanja psihofizičkoga stanja djece za upis u 1. razred počet će 25. travnja 2022. Službeni pozivi neće se dostavljati pojedinačno na kućnu adresu, nego će se predbilježbe za termine obavljati putem aplikacije TERMINKO koja počinje s radom 4. travnja 2022.

OŠ Nikole Hribara upisuje u školu isključivo učenike sa svog upisnog područja. Djeca iz naselja Gradići i Donja Lomnica također dolaze u matičnu školu na testiranje.

Na dogovoreni termin dolaska u školu potrebno je donijeti:

 1. Ispunjenu upisnicu
 2. Procjenu roditelja o stupnju razvoja djeteta
 3. Privolu
 4. Elektroničku radnu knjižicu oba roditelja (ukoliko je djetetu potreban boravak)
 5. Medicinsku dokumentaciju djeteta (ukoliko je posjeduju)

Ukoliko ste nedavno doselili na naše upisno područje na upis je, uz gore navedene dokumente, potrebno donijeti:

 1. Potvrdu o prebivalištu/boravištu djeteta
 2. Ispunjen zahtjev za upis u drugu školu izvan upisnog područja

Ukoliko iz nekog drugog razloga želite upisati dijete u našu školu na upis je, uz gore navedene dokumente, potrebno donijeti:

 1. Ispunjen zahtjev za upis u drugu školu izvan upisnog područja

Molimo vas da:

 • dođete u točno zakazan termin
 • ne dolazite u slučaju pojave povišene temperature ili respiratornih simptoma (kod Vas ili djeteta)
 • zajedno s djetetom pričekate ispred glavnog ulaza u školu do dolaska djelatnica koje će otpratiti dijete u učionicu
 • odložite ispunjenu dokumentaciju na za to predviđeno mjesto

Testiranje se provodi grupno - uputa je frontalna (bez bliskog osobnog kontakata ispitivača i djeteta) i trajat će oko 30 minuta. Po završenom testiranju djeca će biti otpraćena do roditelja (pred školu). Daljnja komunikacija s roditeljem dogovarat će se individualno (osobno, mailom, telefonom).

Za sve ostale informacije možete poslati upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Naručivanje na liječnički pregled za upis u 1.razred kod liječnice Mateje Kopse Sobote ići će preko aplikacije kvacica.hr koja počinje s radom 28.3.

 
Matematički četverac PDF Ispis

Cetverac (2) U našoj školi je u četvrtak, 5. 5.2022. održan prvi krug petog „Matematičkog četverca“. Natjecanje je proteklo u opuštenoj i pozitivnoj atmosferi ispunjenoj dobrim matematičkim ozračjem. Ukupno je sudjelovalo 130 ekipa u dvadeset i jednoj školi Zagrebačke županije, od čega je jedanaest ekipa bilo iz naše škole.

Natjecanje se održalo u dvije kategorije: MINI četverac za učenike 5. i 6. razreda, te MAXI četverac za učenike 7. i 8. razreda.

Bilo je zanimljivo promatrati učenike u ovakvom obliku druženja. Iako rezultat nije u prvom planu, s nestrpljenjem se iščekivalo tko će biti najbolji.

U kategoriji MINI pobijedila je ekipa Mini ekipa 1 iz OŠ Jurja Habdelića, a u kategoriji MAXI ekipa pod imenom Mrge iz OŠ Bogumila Tonija iz Samobora. Treće i četvrto mjesto u MAXI kategoriji zauzele su ekipe Pametne i Prvi odozada iz OŠ Nikole Hribara.

U Mini ekipi 1, mentora Gorana Stajčića i Sanje Đurđek Murković natjecali su se Bartol Pavić, Ema Jagodić, Ena Novak i Jakov Blažina. Zaslužni za osvojeno treće mjesto su učenice Ida Valpotić, Laura Vugrinović, Zeta Hećimović-Obradović i Bruna Ćatipović, mentorica Sunčane Oštarčević Arnold i Višnje Ridzak. Na četvrtom mjestu sa samo malom razlikom bodova, također vrlo uspješna na natjecanju, bila je ekipa Prvi odozada mentora Marjane Kuliš, Višnje Ridzak, Sunčane Oštarčević Arnold i Ilije Markovića. U njoj su svoje znanje objedinili Lucija Lovrić, Ema Hrvoić, Lucija Pečar i Matija Mihić. Najviše bodova u MINI kategoriji u našoj školi postigla je ekipa Zlatna četvorka, u kojoj su se natjecale Jana Deverić, Ema Gazdić, Laura Zobenica i Laura Dijanežević, mentora Doris Zelić i Ilije Markovića.

Ove ekipe će se, kao najuspješnije u Zagrebačkoj županiji, natjecati u drugom krugu koji će se održati 23. svibnja u Bioparku „Divlje vode“.

Zadovoljni smo i sretni što smo nakon tri godine opet mogli organizirati i provesti naše natjecanje, s nadamo se da ćemo se i sljedeće godine družiti na zadovoljstvo svih natjecatelja i ponosnih njihovih mentora. 

Svim ekipama čestitamo na sudjelovanju, a pobjednicima na prolasku u drugi krug.

Marjana Kuliš, prof.

 
Državno natjecanje iz Informatike - „Infokup 2022.” PDF Ispis

Državno natjecanje iz Informatike

Od 3. do 6. svibnja 2022. u Vodicama je održano Državno natjecanje iz informatike - „Infokup 2022.” Nakon odličnog uspjeha na Županijskom natjecanju iz naše škole na državno natjecanje pozvani su učenici 6. c razreda Mia Vidović i Marko Mirenić. U konkurenciji najboljih programera iz cijele Hrvatske naši su učenici ostvarili zapažene rezultate.

U kategoriji „Algoritmi - Logo” Mia se plasirala na deseto, a Marko na trinaesto mjesto.

Osim samog sudjelovanje na natjecanju, učenici su lijepo vrijeme iskoristili za stjecanje novih prijateljstava i upoznavanje grada Vodica.

U pratnji učenika bio je njihov mentor, učitelj informatike, Milan Omrčen.

 
Državno Natjecanje iz fizike PDF Ispis

državno fizika

Državno Natjecanje iz fizike održano je od 26. do 29. 4. 2022. Domaćin Natjecanja bila je OŠ don Mihovila Pavlinovića u Podgori.

U Podgori su se okupili najbolji fizičari kako bi usporedili svoje znanje. Među njima je bila i učenica 8.f razreda Ema Hrvoić.

Učenici zadatke rješavaju dva dana. Prvi dan je po rasporedu rješavanje teorijskih zadataka, a drugi dan eksperimentalnih.

Nakon odrađenih zadataka Ema je zauzela 9. mjesto osvojivši III.nagradu.

Osim samog natjecanja domaćini su natjecateljima i mentorima pokazali ljepote Makarske gdje su posjetili Zvjezdarnicu, odslušali predavanje o Parku prirode Biokovo, posjetili Malakološki muzej te se puni dojmova brodom vratili u Podgoru.

Nakon četiri dana uživanja s fizičarima kući smo se vratile s novim prijateljstvima i osmijesima na licima!

Antonija Fartek, Emina mentorica

 
Portret moje majke PDF Ispis

portret moje majke (2)

portret moje majke (1) Povodom obilježavanja Majčinog dana 8. svibnja od 2. do 16. 5. 2022. u Domu kulture Galženica postavljena je izložba učenika 3.a i 3.d razreda pod nazivom Majčin dan - Mama, volim te!

Učenici 3.a uz stručno vodstvo učiteljice Vesne Stipić crtali su promatrajući majčin portret crtama po toku i karakteru crnim flomasterom, a učenici 3.d vođeni učiteljicom Jadrankom Jelisavac naslikali su svoje majke bojama i dočarali kolorističkom modulacijom toplinu i ljubav.

Pozivamo Vas da prošećete Trgom Stjepana Radića i pogledate izložbu.

Jadranka Jelisavac

Vesna Stipić

 
Rezultat odabira ponuda PDF Ispis

izleti(3)

Osnovna škola Nikole Hribara

Velika Gorica, Ruđera Boškovića 11.

Klasa: 602-01/22-01/57
Urbroj: 238/31-20-02-22-3

Velika Gorica, 28. 4. 2022.


Sukladno Pravilniku o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (NN br. 67/2014, 81/2015 i 53/21) Povjerenstva za provedbu javnog poziva i izbora najpovoljnijih ponuda višednevne terenske nastave Osnovne škole Nikole Hribara objavljuje

REZULTAT ODABIRA PONUDA

Prema javnom pozivu za organizaciju višednevne terenske nastave objavljenom 12. travnja 2022. za višednevnu izvanučioničku nastavu u Cres – Mali Lošinj, roditelji učenika 7. razreda, na zajedničkom roditeljskom sastanku održanom dana 28.4.2022. odabrali su ponudu agencije Euro Asap Tours d.o.o. Vinogradska 6b, Zagreb.

Povjerenstvo

 
Poziv za dostavu ponuda - fotografiranje učenika u ambijentu 2022. PDF Ispis

Osnovna škola Nikole Hribara
Velika Gorica, Ruđera Boškovića 11.

KLASA:602-01/22-01/64
URBROJ:238/31-20-02-22-1
Velika Gorica, 2. 5. 2022.

Na temelju članka 90. Statuta Osnovne škole Nikole Hribara i Pravilnika o provedbi postupka jednostavne nabave roba, radova i usluga , ravnatelj Osnovne škole Nikole Hribara objavljuje

POZIV ZA DOSTAVU PONUDA

FOTOGRAFIRANJE UČENIKA U AMBIJENTU

I.

NARUČITELJ

Naziv:   Osnovna škola Nikole Hribara

Adresa: Ruđera Boškovića 11. Velika Gorica

OIB: 01689534191

         II.

PREDMET NABAVE

Predmet nabave: Fotografiranje učenika u ambijentu.

Predviđeni broj učenika 1119 s mogućnošću odstupanja.

         III.

PONUDA TREBA SADRŽAVATI SLIJEDEĆE

 1. Naziv i sjedište, te OIB
 2. cijenu po formatu :
  portret 13x18 cm, s kartonom
  zajednička fotografija 13x18, s kartonom
 3. Ogledni primjerak fotografije
 4. Izjavu ponuditelja da će za izvršene usluge ispostaviti račun za svakog roditelja.

       IV.

         PONUDITELJ SE OBVEZUJE

 1. Kompletnu uslugu ( fotografiranje i dostavljanje fotografija) izvršiti tijekom
  mjeseca svibanj/lipanj 2022. godine.
 2. Obrada fotografije u programima za uređivanje fotografije dopuštena je do mjere koja ne narušava
  i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja.

                                                                                   V.

Kriterij odabira najpovoljnije ponude je najniža cijena.

VI.

Ponudi priložiti:

- Izvod iz sudskog registra/obrtničkog ili drugog registra.

VII.

Rok za dostavu ponuda osam dana od dana objave poziva.

Poziv za dostavu ponuda bit će objavljen na oglasnoj ploči škole i web stranici škole.

Ponuditelj će ponudu naručitelju dostaviti osobno ili poštom u zatvorenoj omotnici s nazivom i adresom naručitelja, nazivom i adresom ponuditelja, naznakom predmeta nabave na koji se ponuda odnosi i naznakom „ne otvaraj“.

 

Kontakt osoba: Stjepan Maravić – Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

Ravnatelj:

Stjepan Maravić, prof.

 
Posjet Grazu PDF Ispis

terenska nastava

terenska nastava(a) U petak, 29.04.2022., učenici sedmih i osmih razreda koji pohađaju nastavu njemačkog jezika, njih ukupno 84, sa svojim su profesoricama Petrom Bolarić, Josipom Omrčen, Ivonom Štrekelj i Marijom Vnučec posjetili Graz, Republika Austrija, i tvornicu čokolade Zotter u mjestu Riegersburg, nedaleko od Graza.

Nakon obilaska tvornice Zotter, kušanja mnogobrojnih vrsta čokolade, odgledanog dokumentarca o tvornici i obitelji Josefa Zottera, uputili smo se u razgled grada Graza i njegovih znamenitosti: Kunstmuseum, Murinsel, Rathaus, Landhaus, Opera, Mauzolej Ferdinanda II, Schlossberg.

Prije povratka kući, pauzirali smo u shopping centru Seiersberg, gdje su učenici imali malo slobodnog vremena za jelo, kupovinu i sl. U večernjim satima smo se veseli i puni dojmova vratili kući u Veliku Goricu.

Josipa Omrčen, prof. njemačkog jezika

 
Terenska nastava u Krapinu PDF Ispis

krapina terenska nastava (1)

Dana 29. travnja 2022. učenici 5. a, b, i c razreda uputili su se na terensku nastavu u Krapinu u pratnji svojih razrednica Natalije Kukor, Marije Lovrić i Valentine Japec. U Krapini su posjetili Muzej krapinskih neandertalaca. Naučili su ponešto o životu i radu Dragutina Gorjanovića Krambergera i proširili znanja o životu neandertalaca. Podsjetili se kako je nastao naš planet, naučili još ponešto o kemijskoj i biološkoj evoluciji. Vrijeme je bilo lijepo pa smo prošetali i do nalazišta, uz nezaobilazno fotografiranje sa skulpturama neandertalaca. Prije povratka, ostalo je i vremena za druženje i kupnju pokojeg suvenira.

Valentina Japec

 
Izazov povodom Dana planeta Zemlje – rezultati PDF Ispis

bicikliranje izazov

bicikliranje izazov (1) Točno u ponoć, 24. travnja 2022. završio je Izazov bicikliranja kojim su geografi ove godine obilježili Dan planeta Zemlje. Izazov je trajao deset dana, a u njega su se mogli uključiti učenici i roditelji. Sudionici su bili podijeljeni u tri kategorije, a pobjednik svake kategorije je onaj tko biciklom prijeđe najviše kilometara.

Iako je dobar dio proljetnog odmora kvarila kiša, učenici su bili izuzetno aktivni. U kategoriju 5. i 6. razreda uključilo se 28 učenika. Prva tri mjesta zauzeli su Karlo Fištrek s ukupno prijeđenih 340.7km, Mihael Ervaćanin s 243.8km i Luka Preložiček s 195.1km.

U kategoriji 7. i 8. razreda sudjelovalo je 33 učenika. Na prvom mjestu je Juraj Feljan s 285.5km, drugi je Ante Butorac s 242km i na trećem Maja Hruškar 176.2km.

U kategoriji roditelja ove se godine ohrabrio samo jedan tata. Nadamo se da će se ubuduće više roditelja uključivati u naše aktivnosti i svojim primjerom biti uzor mladim generacijama.

Najbolji biciklisti su i nagrađeni. Nagrade je osigurala „Školska knjiga” u obliku ruksaka, knjiga i školskog pribora, a profesorice geografije dodale su još ponešto biciklističkog pribora.

Čestitamo svim sudionicima, a posebno pobjednicima!

„Školskoj knjizi” zahvaljujemo na suradnji.

https://youtube.com/shorts/BQHR76x-gfE?feature=share

Marija Majdak Forjan i Valentina Japec, profesorice geografije

 
Noć knjige PDF Ispis

Plakat Noć Knjige 2022 Od 2012. godine, u sklopu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) i  Dana hrvatske knjige (22. travnja) organizira se manifestacija Noć knjige. Svrha joj je poticanje kulture čitanja i uvažavanje knjige kao civilizacijskoga i kulturnog dosega te njezine važnosti u suvremenom društvu.

Povodom jedanaeste Noći knjige 2022. školska knjižnica raspisala je nagradni natječaj za najbolju pjesmu, priču, strip, ples, fotografiju, film ili crtež pod naslovom Knjiga kao otvoren prozor u slobodu! Na natječaj su pristigla 22 rada od kojih smo izabrali 5 najuspješnijih: Petre Đuran iz 5. f razreda, Petre Melvin Cruickshank iz 6. d, Jane Deverić iz 6. b, Brune Ćatipović iz 7. d i Ema Hrvoić iz 8. f razreda. Izložbu svih radova možete pogledati u našoj knjižnici. Nagrade je, uz prigodni program, uručio ravnatelj zahvalivši svima na sudjelovanju, trudu i organizaciji.

Radovi Brune Ćatipović, 7. d; Lare Ćošabić, 6. c; Lucije Juretić, 6. c i Petre Melvin Cruickshank, 6. d razreda objavljeni su i na Facebook stranici Hrvatske udruge školskih knjižničara.

Program je obilovao recitacijama, bilo je i glazbe, igrokaz i lutkarska predstava.

Mlade knjižničarke 6. c razreda: Noa Budeš, Lara Ćošabić, Hana Jerleković, Lucija Juretić, Tina Lukunić, Dora Petranović, Elena Prljević i Elena Šafran recitirale su nam pjesme o proljeću, prirodi i životu.

Članice Malog čitateljskog kluba 2. c razreda: Tia Weihnacht i Dora Cvetko svirale su nam klavir, Iva Filipović violinu, a Sara Blažeković tamburicu.

Mladi knjižničari 5. e razreda: Mia Petrović, Božo Bartovčak, Karla Hrvoić i Natali Marušić pripremili su nam igrokaz naziva U knjižnici koji nam govori o čemu pričaju i razmišljaju knjige kad mi nismo u njihovoj blizini.

Učenice 5. e razreda: Karla Hrvoić, Ana Markanović, Natali Marušić i Mia Petrović kreativno su obradile lektiru Aleksandra Sergejevića Puškina Bajka o ribaru i ribici i izvele lutkarsku predstavu pod mentorstvom profesorice hrvatskog jezika Dorotee Štuban.

Naša svestrana Ana Markanović također je svirala klavir.

I tako, slaveći radost čitanja, pisanja i kreativnog stvaranja priveli smo ovo druženje kraju. Svi posjetitelji programa dobili su straničnik Noći knjige 2022. te im je voditeljica, Ema Ivana Vukoja, članica izvannastavne aktivnosti Mladi knjižničari, koja rado i često dolazi u knjižnicu, svratila pozornost na to kako puno toga u knjižnici mogu naučiti uz knjige i knjižničarke i raditi svašta: čitati knjige i časopise, listati enciklopedije i Guinnesove knjige rekorda, pisati zadaće, pjesme, priče, gledati filmove, crtiće…

Pozvala ih da dolaze u knjižnicu kad god mogu!

 

 

 
Veni, vidi, vici! PDF Ispis

državno_natjecanje_geografija(1)

državno natjecanje_geografija(2) Marta Rak, učenica 5.a razreda, sudjelovala je na 29. državnom Natjecanju iz geografije za osnovne i srednje škole i osvojila prvo mjesto!

Natjecanje se održalo od 12. do 14. travnja 2022. u OŠ Malinska-Dubašnica na otoku Krku. U kategoriji 5. razreda pozvano je samo 16 učenika iz cijele države. Natjecanje se sastojalo od dva dijela, istraživačkog rada te ispita znanja i vještina. U ukupnom zbroju bodova, Marta je osvojila 68.5 od mogućih 80 bodova te odnijela prvo mjesto! Osim samog natjecanja, učenici i njihovi mentori razgledali su ljepote Malinske, plovili brodom te se družili s ostalim natjecateljima.

Kući smo se vratile s brojnim dojmovima i osmijesima na licu.

Valentina Japec, Martina mentorica

 
Vukovar – terenska nastava iz povijesti za učenike osmih razreda PDF Ispis

Vukovar U organizaciji Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar i ove je godine organiziran projekt „Posjet osmih razreda Vukovaru“. Jednodnevna terenska nastava iz povijesti za osme razrede održana je 12. travnja. Cilj je terenske nastave učiti o vrijednostima Domovinskoga rata i o značenju Bitke za Vukovar u obrani i stvaranju naše domovine.

Učenici su posjetili memorijalna mjesta na području grada – Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Spomen dom Ovčara, Memorijalno groblje žrtava Domovinskog rata u Vukovaru te franjevački samostan i crkvu sv. Filipa i Jakova. U Memorijalnom centru Domovinskog rata Vukovar, smještenom u prostorima bivše vojarne 204. vukovarske brigade, poslušali su dva predavanja: Domovinski rat i Bitka za Vukovar. Tu su također razgledali nekoliko unutarnjih i vanjskih izložbenih postava. Posjetili su i Muzej vučedolske kulture, Gradski muzej Vukovar te su se na taj način upoznali s povijesnom i kulturnom baštinom grada Vukovara. Obilazak grada završili su kod simbola Vukovara – Vodotornja.

Učenike su pratile razrednice i razrednik, Marija Patrlj, Marija Zbačnik, Anita Kovačević, Ilija Marković, Lidija Smolenicki, Erika Likan Kelentrić i Irena Lacković, te Josipa Šute, pedagoginja i Natalija Kukor, prof. povijesti.

Učenici su se vratili prepuni pozitivnih dojmova, ponosni na naše branitelje, na sve one koji su svoje živote dali za slobodu i samostalnost naše domovine te sa sobom ponijeli poruku mira, nenasilja i tolerancije.

Natalija Kukor, prof.

 
Kreativna radionica učenika i roditelja 1. d i 2. c razreda PDF Ispis

tradicionalno_ukrašavanje_pisanica

tradicionalno_ukrašavanje_pisanica(1) Vrlo kvalitetnu suradnju roditelja i škole pokazali su nam roditelji i učenici 1. d i 2. c razreda kreativnom radionicom na kojoj su tradicionalnom tehnikom ukrašavali jaja voskom. Da je ovakav oblik suradnje dobrodošao i da ih veseli, rekli su nam roditelji koji su nadahnuto prionuli ukrašavanju. Zajedno sa svojom djecom crtali su po jajetu ovom već pomalo zaboravljenom tehnikom. Naravno, i učenici su bili uzbuđeni sjedeći u istoj školskoj klupi sa svojom mamom ili tatom. Pozorno su slušali učiteljičine upute kako ostvariti postavljeni zadatak te što ljepše ukrasiti pisanicu. Jaje je trebalo i tradicionalno obojiti, naravno lukovicom. Na kraju radionice svi su bili zadovoljni i sretni što kući nose pisanice koje su sami ukrasili i koje će mi uljepšavati blagdanski stol.

Kako su učenici prezentirali suradnju roditelja i škole možete poslušati u radio-emisiji Zvonjalica: 

https://soundcloud.com/city-radio-hr/09042022-zvonjalica-os-nikole-hribara

Ksenija Petrlin Jurić
Vesna Lukinić

 
Najbolji osmaši PDF Ispis

Najbolji osmaši(1)

Naša škola svake godine bira najbolje osmaše u svakoj smjeni i najbolji razred. Svaki učitelj Razrednog vijeća osmaša ocjenjuje razred prema kriterijima izvršavanja školskih obveza i učenja, odnosa prema učitelju te međusobnih odnosa i poštivanja učenika u razredu. Razred koji odnosi titulu najboljeg razreda ima najveću ukupnu ocjenu iz svih kategorija.

Ove školske godine 2021./2022. najbolji osmaši su:

I. SMJENA – najbolji razred 8. a (razrednica Marija Patrlj) i najbolja učenica Petra Kunović (8. d)

II. SMJENA – najbolji razred 8. g (razrednica Irena Lacković) i najbolja učenica Ema Hrvoić (8. f).

Najbolji razredi uvjerljivo su jednoglasno odabrani, ali jako smo se mučili u odabiru najboljih učenika. Naime, u prvoj smjeni broj je predloženih učenika bio toliko velik, da su gotovo svi predloženi imali po jedan glas, što je pokazatelj izuzetno dobre generacije i velikog broja djece koju smatramo izvrsnima. Dok je u drugoj smjeni bila borba među nekoliko učenika koji su dobili gotovo podjednak broj glasova. Unatoč muci pri izboru ponosni smo na velik broj izvrsnih učenika i sretni što smo osam godina bili njihovi učitelji.

Uz Petru Kunović (8. d) i Emu Hrvoić (8. f), svakako ćemo istaknuti učenike koji su se napeto borili za titulu najboljih: Lucija Lovrić (8. d), David Malčević (8. b), Laura Vugrinović (8. e), Ida Valpotić (8. e) i Dorian Likan Kelentrić (8. g).

Osmaši naši, sretno vam dalje u srednjoj školi i neka vas u životu prate ove pohvale vaših učitelja!

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 66

Erasmus+ Facebook

Naši filmovi

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.


Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna8.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Statistike posjeta

Posjeta danas:4
Posjeta jučer:87
Posjeta ovaj mjesec:4018

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaLektira

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Popis lektire  E-lektire - za pregledavanje i čitanje knjiga, na stranicu se potrebno prijaviti svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su podaci kao i za...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaPredstave

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Hrvatsko narodno kazalište  LiVideo, Livanjsko kulturno ljeto Ježeva kućica Kazalište lutaka Zadar Vlak u snijegu Gradsko kazalište "Zorin dom", Karlovac, Baletni studio Tri...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...