OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Klokan bez granica PDF Ispis

klokan bez_granica

Zahvaljujemo svim učenicima naše škole koji su i ove godine sudjelovali na Međunarodnom matematičkom natjecanju Klokan bez granica koje se održalo 17. ožujka 2016. Na natjecanju su sudjelovala 174 učenika od drugog do osmog razreda.

Cilj ovog natjecanja je popularizacija nastave matematike. Kako svake godine sudjeluje sve veći broj učenika na natjecanju možemo sa zadovoljstvom zaključiti da je natjecanje postiglo svoju svrhu i zainteresiralo učenike za rješavanje zadataka iz matematike.
Ovo natjecanje se održava već osamnaest godina i to pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvjete i športa i Hrvatskog matematičkog društva.
Rješenja zadataka bit će objavljena od 15. travnja 2016. godine na http://www.matematika.hr/klokan/2016/.
Rezultati natjecanja najbolje plasiranih učenika bit će objavljeni 2. svibnja 2016. godine na mrežnim stranicama HMD-a, a ostali sudionici mogu svoj plasman saznati kod povjerenika škole, Marjane Kuliš, prof., nakon preuzimanja nagrada.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna3.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaFilmovi

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail MEDUZA CARNet.HR – ovdje se nalaze filmovi u izdanju Zagreb filma koji se obrađuju na satovima Hrvatskog jezika i može im se pristupiti prijavom svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaOstali korisni sadržaji

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnailZa učenike: Podrška učenicima u nastavi na daljinu Tehnike pamćenja i učenja Priručnik za učenje i poučavanje  Medijska...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...