OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Župnijsko Natjecanje iz matematike PDF Ispis

jaros rajhvan

 

Ove je godine na školskom Natjecanju iz matematike sudjelovalo 42 učenika od četvrtoga do osmoga razreda. Najbolje rezultate ostvarili su učenici Denis Ratković-Rajhvajn (8. razred, mentor: Nikola Vuglenović), Fran Tomašić (7. razred, mentora: Stjepana Maravić), Franjo Ksaver Jaroš (6. razred, mentorica: Marjana Kuliš), Gabrijela Lovrić (5. razred, mentorica: Marjana Kuliš) i Lana Dobrenić (4. razred, mentorica: Vesna Zagorec).
Učenici čiji su testovi bili među 25 najboljih u našoj županiji pozvani su na županijsko natjecanje. To su: Denis Ratković-Rajhvajn i Franjo Ksaver Jaroš. Natjecatelji su na županijskom natjecanju održanom 28. veljače 2017. u II. OŠ Vrbovec ostvarili još bolji uspjeh nego na školskom natjecanju.
Nadamo se da bi, u skladu s ostvarenim brojem bodova i osvojenim drugim mjestom na županijskom natjecanju, Denis Ratković-Rajhvajn mogao biti pozvan i na državno natjecanje.
Svim učenicima i mentorima čestitamo na uloženom trudu i postignutim rezultatima.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna3.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaPredstave

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Hrvatsko narodno kazalište  Zagrebačko kazalište mladih Junaci Pavlove ulice Zagrebačko kazalište mladih  Emil i detektivi Zagrebačko kazalište mladih  Alan...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaLektira

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Popis lektire  E-lektire - za pregledavanje i čitanje knjiga, na stranicu se potrebno prijaviti svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su podaci kao i za...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...