OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Novosti
Pobjednik je... PDF Ispis

Logo projekta - Our culture - European heritage

Glasanje za najbolji logo je završeno. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali. Ovo je službeni logo našeg projekta Our culture - European heritage.

Konačni rezultati!

 
Naši ljubimci PDF Ispis

I kad nemamo nastavu, volimo biti u kabinetu biologije jer nas tamo čeka zanimljivo društvo:

Ljubica, Barica, Milica, Stipe, Jure, Hrco, Frfljica i dvadesetak drugih stanara.

I oni se vesele našem dolasku. Hrcina pospana njuškica izviri iz sijena u iščekivanju mrkvice ili slasnoga lješnjaka. Ljubica hitro skakuće po granama u krletki i čeka da joj otvorimo vratašca da protegne plava krila. U niskom letu oko naših glava spretno leti kroz kabinet. Pitoma je i rado dođe na ispruženu ruku. Njezina je najdraža poslastica klas bara koji spretno ljušti svojim zakrivljenim kljunom. Barica, Milica, Stipe i Jure ne izlaze iz svojih domova. Oni strpljivo čekaju kraj stakla akvarija da im ubacimo nekoliko listića hrane. Frfljica ima luksuzan stan, njezin terarij ima bazen i pješčanu plažu. Ona živi zdravo, puno pliva i hoda. U insektariju, skriveni između grančica ruže, žive paličnjaci.

Volimo se brinuti o njima. Vrata kabineta uvijek su otvorena. Dok boravimo u učionici biologije, iz kabineta nas promatraju naši školski ljubimci.

Prijatelji prirode
OŠ Nikole Hribara

 
Odabir najboljeg loga PDF Ispis

Kreće odabir najboljeg loga! Svojim glasom možeš pridonijeti odabiru službenog loga našeg projekta Our culture – European heritage. Glasanje počinje u petak 26. listopada u podne i završava u srijedu 31. listopada 2018. g. u podne. Uključi se i glasaj na linku https://www.surveylegend.com/s/11y2

I tvoj glas je bitan!

Konačni rezultati!

 
Ručak u školskoj kuhinji - anketa PDF Ispis

Anketom se želi utvrditi jesu li roditelji zainteresirani da njihova djeca konzumiraju topli obrok/ručak u školskoj kuhinji (ne odnosi se na učenike u produženom boravku) pod sljedećim uvjetima:

~ cijena obroka iznosi 15 kuna dnevno

~ vrijeme ručka je od 12.30 do 13.30

~ jelovnik je objavljen na mrežnoj stranici škole (gledati pod: Produženi boravak - ručak)

~ suglasnost vrijedi do kraja nastavne godine ili do otkaza, a najkraće do kraja mjeseca u kojem se dijete počelo hraniti

Ako ste zainteresirani, molimo vas da popunite obrazac i predate ga razredniku. Rok za predaju obrazaca je 26. 10. 2018.

OBRAZAC

 
Naša učenička zadruga „Breza“ PDF Ispis

Sara, Barbara, Elena i Helena iz 6.b, članice naše školske zadruge „Breza“, skupine „Iglice“, sudjelovale su 10. listopada 2018. na Markovom sajmu održanom na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. 

Na sajmu smo izložili svoje radove koje su posjetitelji mogli pogledati i kupiti. Cilj nam je bio promovirati zadrugu i školu. Osim nas, izlagali su i učenici iz drugih osnovnih škola grada Zagreba i Zagrebačke županije.
Lijepo smo se družile i sklopile nova prijateljstva, a vodila nas je profesorica Natalija Kukor.


Barbara, Elena, Helena i Sara iz 6.b

 
Više članaka...
<< Početak < « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » > Kraj >>

Stranica 51 od 102

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna2.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...