OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Novosti
Najbolji učenici škole PDF Ispis

najbolji ucenici

Luka Sedlaček

Ja sam Luka Sedlaček, učenik sam 8.b razreda i proglašen sam za najboljeg učenika 8. razreda u svom turnusu. To je vjerojatno zato što prolazim s 5.0 i išao sam na brojna natjecanja od kojih su neka bila županijska na kojima sam postigao dobre rezultate. Iako svi misle da ja stalno učim, to baš i nije tako. Istina je da ulažem dosta truda, ali mi za to ne treba previše vremena. U slobodno vrijeme najviše se bavim nogometom koji treniram već osam godina. Trenutno igram u HNK Gorici i igram na mjestu napadača. Osim toga družim se s prijateljima, gledam TV, igram kompjuter, na mobitelu sam, dopisujem se… Izvan škole, dodatno učim i engleski jezik. Obrazovanje ću nastaviti u Općoj gimnaziji u Velikoj Gorici, a kasnije mislim upisati neki fakultet.

Filip Matić

Moje ime je Filip Matić i idem u 8. e razred. Tijekom osam godina školovanja bio sam na mnogim školskim i nekoliko županijskih natjecanja. Volim fiziku i matematiku i nisam imao problema s učenjem, ali zato su mi bilogija i kemija radile malene probleme. Marljivo sam učio i uspio riješiti i te poteškoće. Treniram karate od svoje 6. godine, i iako nisam neki Karate Kid, volim ići na treninge i vježbati. U slobodno vrijeme igram kompjuterske igrice, družim se s prijateljima ili gledam filmove. Nadam se da ću se upisati u XV. gimnaziju i nastaviti školovanje na Fakultetu elektrotehnike i računalstva. Sada kada je moje osnovnoškolsko obrazovanje došlo do kraja, želio bih napomenuti da će mi školske klupe OŠ Nikole Hribara zauvijek ostati u lijepom sjećanju. Mislit ću na dobru zabavu, drage prijatelje i pristupačne učitelje i profesore. Moj savjet budućim generacijama je da budu vrijedni, ali da uz to ne zaborave na druženje i smijeh.

 

 
Potvrda o zdravstvenoj sposobnosti učenika PDF Ispis

doctorObavijest učenicima i roditeljima

8. razreda OŠ Nikole Hribara

 

Potvrda o zdravstvenoj sposobnosti učenika za upis u prvi razred srednje škole izdaje se u Školskoj ambulanti Velika Gorica od 21.5.2013. i to neparnim datumima 19 - 20 h (osim 31.5.2013. ).

Molim za pridržavanje termina. 

Nadležni školski liječnik:

Andrea Kružić Lulić, dr. med.

Specijalist školske medicine

 
8b - naj razred 2012 -13 PDF Ispis

8b 2013

A) Ime, prezime, nadimak: 1. Bruno Barac, 2. Bernarda Božić - Bea, 3. Anamarija Cvetnić - Anchi, 4. Tea Čiga - Tejči, 5. Mario Galović, 6. Sara Marija Gmižić - Gmaz, 7. Katarina Grgurić - Kety, 8. Matteo Kamenjašević - Kamen, 9. Antonio Kapec - Kepi, 10. Adrian Roko Kujundžić - Kuja, 11. Marina Meštrović, 12. Ana Nikšić, 13. Paola Pischiutta, 14. Tibor Predrag - Bibi, 15. Matija Pukanić - Puky, 16. Maja Marija Ražić, 17. Irena Rokić, 18. Luka Sedlaček - Sedla, 19. Jelena Silaj - Lena, 20. Sara Ena Softić - Soft, 21. Dominik Sučec - Sučko, 22. Ivan Vidović - Črni, 23. Jakov Vujević - Vujko, 24. Iva Župetić - Iwka

B) Razrednik: Natalija Kukor i Vesna Zagorec od 1. do 4. razreda

C) Po čemu ćete pamtiti osnovnu školu?

- po profesorima

- po prijateljima i zajedničkim druženjima

D) Koju ste uzrečicu ili poštapalicu najčešće rabili u razredu ili na facebooku?

- „Ne, a….?!“

E) Najpopularnija pjesma, emisija, film ili serija?

- Teorija velikog praska, Lud, zbunjen, normalan, Mrak film, idr.

F) U koje srednje škole se upisujete?

- gimnazije, ekonomska, zrakoplovna, ugostiteljska, strukovna, farmaceutska, veterinarska

G) Što najradije radite u slobodno vrijeme? (hobi)

- bavimo se sportom, pjevanjem, plesanjem, sviranjem

H) Poruka za rastanak onima koji ostaju u „staroj“ školi

- „ aj bok!!!!“

 
Festival znanosti PDF Ispis

festival-znanosti-2013

festival-znanosti-2013 01 U srijedu 24. 4. 2013. skupina Mladi knjižničari i daroviti učenici naše škole išli su na Festival znanosti u Tehnički muzej u Zagrebu. Ovogodišnja tema bila je „Budućnost“. Mladi knjižničari okušali su se kao voditelji Male TV- prognoze vremena, nakon čega su posjetili meteorološku postaju. Tom prilikom naučili su kako se mjeri: temperatura zraka, vlažnost, smjer vjetra i količina oborina te čime i na koji način se mjere. Nakon odmora prisustvovali su radionici „Kako radi naš mozak“. Naučili su kako izgleda mozak i što su to neuroni koje su i izrađivali od kolačića. Neki su se okušali u Igri pamćenja. Saznali su kako se uklanja dušik iz otpadnih voda, a na kraju su vidjeli kako izgleda prašinski vrtlog i valovi od oblaka. Daroviti učenici sudjelovali su još na radionici „Izradi svoje tijelo u 90 minuta“. Bilo nam je zanimljivo i poučno. Nadamo se da ćemo ići i sljedeće godine.

Mladi knjižničari

 
I naši profesori uče… PDF Ispis

marko ferk1

marko ferk11 U srijedu 10.4.2013. naši profesori nazočili su predavanju Hiperaktivni sanjari. Predavanje je održao Marko Ferek iz udruge –Buđenje-(za razumijevanje djece s ADHD-om).

Predavač nam je govorio o vlastitim iskustvima tijekom osnovnog, srednjeg i visokog školovanja i o problemima s kojima se susretao u svladavanju gradiva te odnosa okoline prema njemu budući da je i on sam „hiperaktivni sanjar“.

Napisao je knjigu“Hiperaktivni sanjari“ koja može biti nama učiteljima pomoć u prepoznavanju učenika s ADHD-om i kako im pomoći i pristupiti.

„Otvorimo li svijet hiperaktivnih sanjara vidjet ćemo zaigranost i kreativnost, emocije i odlučnost, ljude koji su drugačiji i koji svojim pogledom na svijet nude nešto novo.“ - Marko Ferek

 
Više članaka...
<< Početak < « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » > Kraj >>

Stranica 51 od 64

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna2.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!