OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Novosti
Potvrda o zdravstvenoj sposobnosti učenika PDF Ispis

doctorObavijest učenicima i roditeljima

8. razreda OŠ Nikole Hribara

 

Potvrda o zdravstvenoj sposobnosti učenika za upis u prvi razred srednje škole izdaje se u Školskoj ambulanti Velika Gorica od 21.5.2013. i to neparnim datumima 19 - 20 h (osim 31.5.2013. ).

Molim za pridržavanje termina. 

Nadležni školski liječnik:

Andrea Kružić Lulić, dr. med.

Specijalist školske medicine

 
8b - naj razred 2012 -13 PDF Ispis

8b 2013

A) Ime, prezime, nadimak: 1. Bruno Barac, 2. Bernarda Božić - Bea, 3. Anamarija Cvetnić - Anchi, 4. Tea Čiga - Tejči, 5. Mario Galović, 6. Sara Marija Gmižić - Gmaz, 7. Katarina Grgurić - Kety, 8. Matteo Kamenjašević - Kamen, 9. Antonio Kapec - Kepi, 10. Adrian Roko Kujundžić - Kuja, 11. Marina Meštrović, 12. Ana Nikšić, 13. Paola Pischiutta, 14. Tibor Predrag - Bibi, 15. Matija Pukanić - Puky, 16. Maja Marija Ražić, 17. Irena Rokić, 18. Luka Sedlaček - Sedla, 19. Jelena Silaj - Lena, 20. Sara Ena Softić - Soft, 21. Dominik Sučec - Sučko, 22. Ivan Vidović - Črni, 23. Jakov Vujević - Vujko, 24. Iva Župetić - Iwka

B) Razrednik: Natalija Kukor i Vesna Zagorec od 1. do 4. razreda

C) Po čemu ćete pamtiti osnovnu školu?

- po profesorima

- po prijateljima i zajedničkim druženjima

D) Koju ste uzrečicu ili poštapalicu najčešće rabili u razredu ili na facebooku?

- „Ne, a….?!“

E) Najpopularnija pjesma, emisija, film ili serija?

- Teorija velikog praska, Lud, zbunjen, normalan, Mrak film, idr.

F) U koje srednje škole se upisujete?

- gimnazije, ekonomska, zrakoplovna, ugostiteljska, strukovna, farmaceutska, veterinarska

G) Što najradije radite u slobodno vrijeme? (hobi)

- bavimo se sportom, pjevanjem, plesanjem, sviranjem

H) Poruka za rastanak onima koji ostaju u „staroj“ školi

- „ aj bok!!!!“

 
Festival znanosti PDF Ispis

festival-znanosti-2013

festival-znanosti-2013 01 U srijedu 24. 4. 2013. skupina Mladi knjižničari i daroviti učenici naše škole išli su na Festival znanosti u Tehnički muzej u Zagrebu. Ovogodišnja tema bila je „Budućnost“. Mladi knjižničari okušali su se kao voditelji Male TV- prognoze vremena, nakon čega su posjetili meteorološku postaju. Tom prilikom naučili su kako se mjeri: temperatura zraka, vlažnost, smjer vjetra i količina oborina te čime i na koji način se mjere. Nakon odmora prisustvovali su radionici „Kako radi naš mozak“. Naučili su kako izgleda mozak i što su to neuroni koje su i izrađivali od kolačića. Neki su se okušali u Igri pamćenja. Saznali su kako se uklanja dušik iz otpadnih voda, a na kraju su vidjeli kako izgleda prašinski vrtlog i valovi od oblaka. Daroviti učenici sudjelovali su još na radionici „Izradi svoje tijelo u 90 minuta“. Bilo nam je zanimljivo i poučno. Nadamo se da ćemo ići i sljedeće godine.

Mladi knjižničari

 
I naši profesori uče… PDF Ispis

marko ferk1

marko ferk11 U srijedu 10.4.2013. naši profesori nazočili su predavanju Hiperaktivni sanjari. Predavanje je održao Marko Ferek iz udruge –Buđenje-(za razumijevanje djece s ADHD-om).

Predavač nam je govorio o vlastitim iskustvima tijekom osnovnog, srednjeg i visokog školovanja i o problemima s kojima se susretao u svladavanju gradiva te odnosa okoline prema njemu budući da je i on sam „hiperaktivni sanjar“.

Napisao je knjigu“Hiperaktivni sanjari“ koja može biti nama učiteljima pomoć u prepoznavanju učenika s ADHD-om i kako im pomoći i pristupiti.

„Otvorimo li svijet hiperaktivnih sanjara vidjet ćemo zaigranost i kreativnost, emocije i odlučnost, ljude koji su drugačiji i koji svojim pogledom na svijet nude nešto novo.“ - Marko Ferek

 
Upis u prvi razred za školsku godinu 2013./2014. PDF Ispis

Upis u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2013./2014. obavljat će se u OŠ Nikole Hribara i u područnim školama Gradići i Lomnica prema pozivu škole koji će dobiti pojedinačno svaki roditelj. Upisi će se obavljati tijekom svibnja, počevši od 6. svibnja 2013. 

 U prvi razred osnovne škole upisivat će se djeca koja do 1. travnja 2013. godine imaju navršenih 6 godina života.

Na zahtjev roditelja ili staratelja u popis djece dorasle za upis Ured državne uprave u Zagrebačkoj županiji će  uvrstiti i djecu koja do 31. ožujka 2013. godine nemaju navršenih 6 godina života.

Prije upisa obvezan je komisijski pregled djece radi utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta koji će provesti Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije, Služba za školsku medicinu, dr. Andrea Kružić Lulić (Dom zdravlja Velika Gorica, školska ambulanta, tel: 6227-555, parni datumi ujutro, neparni datumi poslijepodne, djeca se za pregled naručuju telefonom). Pregled kod dr. Andree Kružić Lulić obavljaju SVA djeca koja pripadaju upisnom području OŠ Nikole Hribara

Informacije o upisu roditelji mogu dobiti u OŠ Nikole Hribara na tel. 01/6222-134

Pedagoginja: Milka Dobrić

Defektologinja: Anita Auguštanec

Psihologinja: Sandra Raković

 
Više članaka...
<< Početak < « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » > Kraj >>

Stranica 52 od 64

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna8.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!