OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Novosti
Jedan razred za jedno dijete srcem punim ljubavi PDF Ispis

Advent ili došašće je vrijeme u godini koje nas na osobit način potiče da radosno otvorimo srce ispunjeno ljubavlju za ljude oko sebe, posebno one kojima je toplina i ljubav najpotrebnija. Tako smo i mi u Hribaru pokazali brigu za druge, pokrenuvši još jednu humanitarnu akciju. Pomogli smo Marijinim obrocima, međunarodnoj humanitarnoj organizaciji koja pomaže siromašnoj djeci bez roditelja kako bi u školi dobili topli obrok. Akciju smo pokrenuli pod nazivom Jedan razred za jedno dijete srcem punim ljubavi uz podršku Vijeća roditelja. Želja nam je bila da svaki razred sakupi 132 kn koliko je potrebno da jedno dijete cijele godine ima topli obrok u školi. Akciju su provodile učiteljice i učitelji na satovima Katoličkog vjeronauka ili Sata razrednika. Učenici su, sudjelujući u akciji, izrađivali kasice, pisali pisma djeci, izrađivali čestitke, gledali dokumentarne filmove. Napravili su malu izložbu u školskoj knjižnici u kojoj su učenici na Dan grada izbrojali prikupljeni novac. Prikupljeno je ukupno 17 860 kn. Oduševljenje djece je bilo neopisivo. Ovim putem zahvaljujemo svima, malima i velikima, što su ponovno pokazali koliko veliko srce Hribar ima.

Marija Patrlj

 
Sretan Božić i nova godina! PDF Ispis

SretanBožić Dragi učenici, roditelji i djelatnici naše škole, neka vam je sretan Božić te mirom i radošću ispunjeni božićni blagdani! Neka vas prati svako dobro u novoj godini!

Ravnatelj

 
Predavanje i radionica u Galeriji Galženica PDF Ispis

Prošli tjedan, u sklopu ciklusa „Razgovori o hrvatskim modernim i suvremenim umjetnicima”, likovna grupa naše škole, s učiteljicom likovne kulture Marijom Lovrić, sudjelovala je na edukativnom predavanju i likovnoj radionici o Miroslavu Šuteju u Galeriji Galženica. Voditeljica galerije Antonia Vodanović upoznala nas je s prostorom u kojem su svoje radove izlagali mnogi izrazito bitni umjetnici naše likovne scene. Povjesničarka umjetnosti Tea Gudek Šnajdar održala je zanimljivo predavanje i upoznala nas s radom i djelom M. Šuteja. Nakon predavanja učenici su uz vodstvo učiteljice Marije izradili kolaže inspirirane Šutejevim mobilnim grafikama. Zadovoljni, sretni i s novim znanjima veselimo se ponovnom druženju!

Marija Lovrić

 
Nove upute za sprečavanje širenja koronavirusa PDF Ispis

važno (1) Poštovani roditelji,

na linku možete pročitati dopunu Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije bolesti Covid-19 u školskim ustanovama. Molimo vas da ih proučite i upoznate djecu s njima.

S poštovanjem,
ravnatelj Stjepan Maravić, prof.

 
U ponedjeljak nastava uživo PDF Ispis

skola (2) Poštovani,

u ponedjeljak 08.11.2021. nastava će se odvijati uživo prema redovnom rasporedu za oba turnusa, s početkom u 8.00 sati za 1. turnus i u 14.00 sati za 2. turnus. Eventualne daljnje promjene i naputke pratite na službenim stranicama.

S poštovanjem,
ravnatelj Stjepan Maravić, prof.

 
Više članaka...
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 16 od 102

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna1.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...