OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Novosti


Tradicionalna Hribarova humanitarna akcija za Pučku kuhinju PDF Ispis

Dana 17. listopada 2023. provedena je tradicionalna Hribarova humanitarna akcija za Pučku kuhinju Misionarki ljubavi u Jukićevoj ulici u Zagrebu u kojoj je prikupljeno puno hrane i higijenskih potrepština. Zatim su naši domari Branko Laktić i Branko Kos zajedno s učenicima pomagačima odvezli hranu u Pučku kuhinju. Ovom akcijom potvrđeno je ponovno da veliko srce Hribarovaca kuca za potrebite u svakom trenutku. Ovim putem zahvaljujemo svima onima koji nas sve ove godine podržavaju u našim humanitarnim akcijama!

Marija Patrlj

 
Uspjeh učenika u likovnim natječajima PDF Ispis

Ove smo godine sudjelovali u nekoliko likovnih natječaja i osvojili smo divne nagrade i pohvale. Učenica Pia Kefer (7. b) osvojila je prvo mjesto u XI. likovnom, literarnom, novinarskom natječaju i natječaju učeničkih zadruga „Bogatstvo različitosti“ Osnovne škole „Matija Gubec“ u Tavankutu sa svojim likovnim radom na temu „Buni li se seljak danas?“.

Učenica Vira Murzych (8. c) bila je laureatkinja ovogodišnje 5. Balogijade s likovnim radom na temu izbora pjesama iz zbirke Zvonimira Baloga Jednodžeki Ok. Učenice Elena Šafran, Dora Petranović, Tina Lukunić (8. c), škola i mentorica Marija Lovrić Rajačić primile su zahvale za sudjelovanje.

Čestitamo našim divnim učenicama i veselimo se daljnjim likovnim natječajima!

Marija Lovrić Rajačić

 
Zaključavanje škole PDF Ispis

važno Poštovani roditelji,

od ponedjeljka 2. listopada glavni ulaz u školu bit će zaključan radi sigurnosti učenika. Vrata će se moći otvoriti samo s unutrašnje strane. Pri ulasku u školu potrebno je pozvoniti na zvono koje se nalazi u desnom kutu ulaza. Stoga Vas molimo da dolazak na informacije najavite razredniku kao i dolaske ostalim službama u školi (računovodstvo, tajništvo, stručna služba, ravnatelj) telefonski ili mailom – brojevi telefona i adrese elektronske pošte nalaze se na mrežnoj stranici Škole. Razrednik ili netko od zaposlenika Škole doći će na glavni ulaz i otvoriti Vam vrata.

Srdačan pozdrav

Stjepan Maravić, ravnatelj

 
Prvi razredi na prometno-edukativnoj akciji Sigurno u školu s HAK-om PDF Ispis

Dana 27. rujna 2023. godine učenici 1. a, 1. b, 1. c i 1. d razrednog odjela s učiteljicama Vesnom Stipić, Irenom Fabekovac i Jadrankom Jelisavac te  učiteljem Tomislavom Vajdićem u školskoj su knjižnici sudjelovali na prometno-edukativnoj akciji Sigurno u školu s HAK-om povodom povećanog opreza u prometu u mjesecima školske nastave.

Djelatnici HAK-a su akciju realizirali savjetima, odnosno interaktivnim razgovorom s učenicima o tome kako se ponašati u prometu dok putuju u školu. Učenici su dobili informacije o najsigurnijem načinu prelaženja ceste u prometu gdje najveću ulogu imaju zebra (pješački prijelaz) i semafor pri čemu su zajedno ponovili njegove boje i što one znače.

Edukacija se dotakla i pitanja o prijevoznim sredstvima. Učenici su komentirali kako u školu dolaze automobilom kojim upravljaju roditelji ili biciklom što je bila prilika za djelatnike HAK-a da upozore učenike na dva bitna pravila: dok njihovi roditelji upravljaju automobilom ne smiju se koristiti mobilnim uređajem i uvijek trebaju biti vezani sigurnosnim pojasom! Za upravljače bicikla bilo je potrebno zapamtiti kako se treba voziti po nogostupu, a ne po cesti te nositi kacigu!

Na kraju edukativne akcije učenici su radosno otpjevali pjesmu Semafor. Za to su im vrijeme bili uručeni prigodni pokloni (majica, letak, bojanka, ravnalo i slagalica) s motivima HAK-a, a školi je dodijeljen promotivni plakat Sigurno u školu s HAK-om.

 
Popis učenika 1. i 5. razreda za školsku godinu 2023./2024. PDF Ispis

pocetak skole Osnovna škola Nikole Hribara

Velika Gorica, 28.8.2023.

 

 

Popis učenika 1. i 5. razreda
za školsku godinu 2023./2024.

 

Poštovani roditelji, u privitku se nalaze popisi učenika 1. i 5. razreda za školsku godinu 2023./2024.

Popis učenika 1. razreda

Popis učenika 5. razreda

Ravnatelj:

Stjepan Maravić, prof.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 101

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna4.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...