OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Terenska nastava - izleti
Javni poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave učenika 6. razreda PDF Ispis

izleti

Osnovna škola Nikole Hribara
Velika Gorica, Ruđera Boškovića 11

Klasa:600-01/20-01/1
Urbroj: 238/31-20- 02-20- 1

U Velikoj Gorici, 27.1.2020.

Temeljem Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najbolje ponude za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave objavljuje

 

JAVNI POZIV ZA ORGANIZACIJU VIŠEDNEVNE
IZVANUČIONIČKE NASTAVE – TERENSKE NASTAVE

 

Ovim Vam putem upućujemo javni poziv za organizaciju i provedbu višednevne terenske nastave učenika 6. razreda Osnovne škole Nikole Hribara.

Molimo sve zainteresirane da na temelju priloženog obrasca dostave svoju ponudu.

Pristigle ponude trebaju biti u skladu s propisima vezanim uz turističku djelatnost i sukladno posebnim propisima. Ponuditelj dostavlja ponude razrađene po traženim točkama i s ukupnom cijenom po učeniku.

Ponuditelj je obvezan dostaviti ponude do roka naznačenog u obrascu, u zatvorenoj omotnici s naznakom

»Javni poziv – ne otvaraj« i brojem ponude.

Obrazac s uvjetima u prilogu.

Povjerenstvo

 
Na Interliberu – 42. međunarodnom sajmu knjiga PDF Ispis

Interliber1 Interliber2  

U petak, 15. studenoga, članovi Malih i Mladih knjižničara su uz pratnju knjižničarki bili na 42. međunarodnom sajmu knjiga – Interliberu na Zagrebačkom velesajmu. Najprije su sudjelovali u High Five kvizu općeg znanja koji su organizirali Hrvatski kviz savez i Zagrebački velesajam i na kojem je sudjelovalo 140 učenika iz osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske. Kviz je vodila poznata lovkinja Morana Zibar. Na kvizu je bilo napeto i neizvjesno do samog kraja i svi su se dobro zabavili. Nakon kviza, prisustvovali su promociji knjige Hrvoje Hitreca Luka od Sigeta u organizaciji izdavača Školska knjiga. Ostatak dana proveli su u društvu zanimljivih knjiga i ponekoj kupnji po zaista povoljnim cijenama. Ovogodišnje 42. izdanje Interlibera prostiralo se na više od 13.000 četvornih metara paviljona 5 i 6 u kojima je predstavljena naklada više od 380 izlagača iz 13 zemalja. Dakle, ponuda je bila bogata i raznovrsna, a učenici zadovoljni i obogaćeni novim iskustvima. Vjerujemo da će rado posjetiti i Inteliber 2020. godine.

 
Rezultat odabira ponuda PDF Ispis

izleti

Osnovna škola Nikole Hribara

Velika Gorica, Ruđera Boškovića 11.

Klasa: 600-01/19-01/24
Urbroj: 238/31-20-02-19-3

Velika Gorica, 04.12.2019.

 

Sukladno Pravilniku o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (NN br. 67/2014. i 81/2015.) Povjerenstva za provedbu javnog poziva i izbora najpovoljnije ponuda maturalno putovanje učenika Osnovne škole Nikole Hribara objavljuje

 

REZULTAT ODABIRA PONUDA

 

Prema javnom pozivu za organizaciju maturalnog putovanja za učenike sedmih razreda, roditelji učenika 7. razreda, na zajedničkom roditeljskom sastanku odabrali su  ponudu agencije Kontakt Tours po cijeni od 2180,00 kn.

Povjerenstvo

 
Mali čitateljski klub u područnoj knjižnici Galženica PDF Ispis

MČK3  

Mali čitateljski klub okuplja ljubitelje knjiga i čitanja. Ove školske godine broji devet ambicioznih učenica i jednog učenika. Rado pomažu knjižničarki, sudjeluju u projektima i svojim primjerenim ponašanjem promiču ljubav prema knjizi i čitanju. U ponedjeljak, 4. studenog išli su u područnu knjižnicu Galženica razgledati izložbu Glazbene biografije postavljenu u sklopu Mjeseca hrvatske knjige koji traje od 15. listopada do 15. studenog. Zatim su izabrali knjigu s police, zapisali podatke o knjizi te u miru i tišini čitali. Knjižničarka područne knjižnice Galženica ih je pohvalila i pozvala na druženje barem jednom mjesečno. Obradovani su se veselo, šljapkajući lokvicama, vratili u školsku knjižnicu gdje su razmijenili iskustva i popričali o knjigama koje su čitali u Gradskoj knjižnici.

 
Krapina PDF Ispis

Krapina3  

Krapina2manja Učenici petog d, e i f razreda 22. listopada 2018. posjetili su Muzej krapinskog neandertalca u Krapini u pratnji učitelja povijesti Ivice Kirina i učiteljice geografije Marije M. Forjan. Posjet je zamišljen kao terenski dio nastave povijesti i geografije. Učenici su proširili znanje o nalazištu neandertalca, o Dragutinu Gorjanoviću Krambergeru, životu u 19.st. U Muzeju je odlično objašnjen nastanak svemira, nastanak Zemlje te kemijska i biološka evolucija. Nakon posjeta Muzeju popeli smo se na pravo nalazište te odglumili neandertalce. Bilo je vremena za kupnju suvenira koji će nas podsjećati na ugodne trenutke u Muzeju. Potom smo krenuli put Velike Gorice na zasluženi odmor.

Marija M. Forjan

                                                                                                                

 
Više članaka...
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 11 od 35

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna10.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...