OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Obilježavanja
Sretan rođendan, školo! PDF Ispis

dan skole_sretan_rodendan_2013

dan skole_sretan_rodendan_2013_04 4. i 5. 12. ove godine proslavili smo 30. rođendan naše škole. Učitelji, učenici i svi djelatnici škole pobrinuli su se da ti dani budu veseli, slavljenički. Kao i svake godine do sada, učiteljice i učitelji su sa svojim razredima vrijedno i strpljivo uvježbavali vesele koreografije kako bi svojoj školi darovali veselje, smijeh i pjesmu- najljepši mogući dar.

4.12. priredbe su otvorili učenici i učitelji naših područnih škola i uveli nas u slavljeničko raspoloženje. 5.12. priredbe su održali učenici matične škole.2. smjena započela je svoju priredbu u 17 sati, a u 19 sati slijedila je priredba 1. smjene. Učiteljice i učenici pokazali su sve što su danima vježbali i podarili nam vesele priredbe. Između priredbi roditelji i učenici mogli su pogledati različite izložbe u predvorju škole. Na izložbama ste mogli putovati kroz vrijeme i prostor, pogledati različite modele stanica i Sunčevih sustava, vidjeti kako učenici kroz likovnu kulturu prikazuju matematiku, što se sve izrađuje u Učeničkoj zadruzi Breza i kako maštaju na PSP-u, kakve kuglice izrađuju Mali misionari, kako se slika na svili, naučiti koju englesku riječ, kupiti ručno rađene božićne čestitke, vidjeti učitelje u nekom drugom izdanju i naučiti još koji trik kako izraditi dobar i praktičan šalabahter.Svi smo uživali, veselili se, proslavili rođendan naše škole.

Na samom kraju slavljenici još jednom želimo sretan rođendan!!!

 
Europski dan jezika 2013. PDF Ispis

talk to_me_2013_1

talk to_me_2013_2 26. rujna smo obilježili Europski dan jezika. Na satovima hrvatskog i stranih jezika posvetili smo posebnu pažnju bogatstvu jezika u Europi i važnosti učenja stranih jezika.

Jezične aktivnosti u razredima su bile inspirirane posterima koje smo vidjeli na službenoj stranici Vijeća Europe za obilježavanje tog dana. Te smo postere na zahtjev dobili u papirnatom obliku. Poster s pozdravom na raznim europskim jezicima inspirirao je učenike 5.d da oslikaju majice odabranom riječju čiji su prijevod na razne jezike naučili, pa smo priredili malu izložbu u knjižnici škole. Slika izložbe: http://www.flickr.com/photos/bsanja/10002098246/

Učenici 5.e su osmislili kratak igrokaz u kojem koriste izraz: „Razgovaraj sa mnom!“ na raznim jezicima, kako su vidjeli na naljepnicama koje smo dobili od Vijeća Europe, a učenici su ih tog dana „zaradili“ svojim marljivim radom na učenju engleskog kao stranog jezika. Poveznica na video: http://vimeo.com/75528430

Puno smo naučili, ali smo se i dobro zabavili obilježavajući ovaj važan dan.

 
Fašnik u 4.c i 4.d PDF Ispis

Utorak 12.2. je bio dan koji su niži razredi najviše iščekivali zbog plesa pod maskama u školi. Zato su učenici 4.c i 4.d razreda, baš kao i ostali, već od kuće došli maskirani. Maske su bile tako lijepe da smo dio sata engleskog jezika morali posvetiti predstavljanju maski na engleskom jeziku. Pogledajte i poslušajte kako je to bilo.

Pgledajte i 4.D razred

 
Valentinovo i razmjena pisama PDF Ispis

valentinovo 2013_1

valentinovo 2013_2 U našoj školi i ove godine Valentinovo smo obilježili pisanjem pisama simpatijama i prijateljima.

Mladi knjižničari su ukrasili kutiju za pisma, a i knjižnica je bila u posebnom izdanju s raznobojnim papirnatim srcima. Druga smjena je razmijenila više pisama, no prva smjena je ozbiljnije shvatila razmjenu pa su uz pokoje pismo pošiljatelji priložili i slatki poklon svojim simpatijama. Pisma su proslijeđena na samo Valentinovo.

 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » > Kraj >>

Stranica 15 od 19

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna3.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!