OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Obilježavanja
Sretan ti rođendan, školo! PDF Ispis

Susret s roditeljima

U petak, 13. prosinca 2013. godine, petaši i šestaši priredbom su čestitali 30. rođendan našoj školi. Veselo, maštovito, poučno i zabavno svi su, na svoj način, školi uputili najljepše želje. Nakon priredbe uslijedilo je druženje učenika, roditelja i učitelja. Plesalo se, veselilo i slavilo do kasnih večernjih sati. Roditelji su, osim plesačkih sposobnosti, pokazali i zavidno znanje u kvizu, a oni najsretniji (čitaj-najznalci) kući su ponijeli i prigodne nagrade. Svi su zaključili da bi ovakvo druženje svakako trebalo i ponoviti.

 
Engleski u turopoljskoj šumi – izložba povodom Dana škole PDF Ispis

Povodom Dana škole učenici 5., 6. i 7. razreda iz II. turnusa izložili su svoja stabla riječi koja su izradili uz pomoć profesorica engleskog jezika Sanje Božinović i Emili Jelić. Cijeli razredi, ili grupe učenika iz pojedinih razreda, osmislili su i izradili stabla od raznih materijala, te na listove izrezane od papira napisali riječi engleskog jezika koje su naučili.

Stabla smo počeli izrađivati da bismo sudjelovali u nagradnoj igri koju je British Council Hrvatska organizirao u sklopu svoje akcije „The English Effect“. Nagradu British Councila ovaj put nismo dobili, ali smo vrlo ponosni na svoje radove koje smo rado pokazali na izložbi.

 
Sveti Nikola PDF Ispis

sv nikola_2013

U srijedu, 4. 12. 2013. godine, posjetio nas je Sveti Nikola. Kao i svake prijašnje godine nije zaobišao adresu naše škole, čak je i uranio, i svojim dolaskom razveselio one najmlađe učenike naše škole. Uz pomoć školskog zbora i svojih malih anđela podijelio je darove učenicima od prvog do četvrtog razreda. No, ove godine Sveti Nikola nije bio jedini gost, pridružio mu se i Krampus koji se pred učenicima dogovorio da će biti dobar i tako nam je svima pokazao da možemo, ali i moramo biti dobri prema drugima jer će i oni onda biti dobri prema nama.

 
Sretan rođendan, školo! PDF Ispis

dan skole_sretan_rodendan_2013

dan skole_sretan_rodendan_2013_04 4. i 5. 12. ove godine proslavili smo 30. rođendan naše škole. Učitelji, učenici i svi djelatnici škole pobrinuli su se da ti dani budu veseli, slavljenički. Kao i svake godine do sada, učiteljice i učitelji su sa svojim razredima vrijedno i strpljivo uvježbavali vesele koreografije kako bi svojoj školi darovali veselje, smijeh i pjesmu- najljepši mogući dar.

4.12. priredbe su otvorili učenici i učitelji naših područnih škola i uveli nas u slavljeničko raspoloženje. 5.12. priredbe su održali učenici matične škole.2. smjena započela je svoju priredbu u 17 sati, a u 19 sati slijedila je priredba 1. smjene. Učiteljice i učenici pokazali su sve što su danima vježbali i podarili nam vesele priredbe. Između priredbi roditelji i učenici mogli su pogledati različite izložbe u predvorju škole. Na izložbama ste mogli putovati kroz vrijeme i prostor, pogledati različite modele stanica i Sunčevih sustava, vidjeti kako učenici kroz likovnu kulturu prikazuju matematiku, što se sve izrađuje u Učeničkoj zadruzi Breza i kako maštaju na PSP-u, kakve kuglice izrađuju Mali misionari, kako se slika na svili, naučiti koju englesku riječ, kupiti ručno rađene božićne čestitke, vidjeti učitelje u nekom drugom izdanju i naučiti još koji trik kako izraditi dobar i praktičan šalabahter.Svi smo uživali, veselili se, proslavili rođendan naše škole.

Na samom kraju slavljenici još jednom želimo sretan rođendan!!!

 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 16 od 20

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna7.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!