OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Obilježavanja
Ne zaboravimo Vukovar PDF Ispis

  ne zaboravimo_vukovar

ne zaboravimo_vukovar2 I ove školske godine obilježili smo -naravno- Dan Vukovara. U školskom predvorju napravili smo zidne novine i izložbu likovnih radova naših učenika te zapalili svijeću za sve vukovarske žrtve. U petak 16.11. proslavili smo puštanje naših generala na slobodu, a u nedjelju 18.11. učenici šestih razreda zapalili su svijeće sjećanja - za Vukovar!

Kada nekog grlite, učinite to punim srcem, cijelim bićem jer ne znate što će vam donijeti sljedeći trenutak. -Siniša Glavašević

 
Dan kruha PDF Ispis

dankruha2012

dankruha2 2012 U našoj smo školi 12.10.2012. obilježili Dan kruha priredbama, blagoslovom i blagovanjem kruha u svojim učionicama. Jako nas je dojmila prezentacija na priredbi koja nas je podsjetila na to koliko je djece u svijetu gladno i kako nismo ni svjesni koliko smo sretni. Nakon dirljivih slika puno smo zahvalnije pristupili blagovanju kruha i molitvi, sa svojim prijateljima i razrednicima.

Lucija Tadinac, 7. f

 
Maskenbal u školi PDF Ispis

  maskenbal

maskenbalb U ponedjeljak, 20. veljače 2012., učenici nižih razreda OŠ Nikole Hribara sudjelovali su na maskenbalu koji se održao tijekom dva velika odmora. Bilo je svega - štrumfova, vampira, nindža, klaunova, ratnika, Indijanaca, vila, malih Španjolki... Puštala se vesela glazba, a najmlađi su mogli sudjelovati i u karaokama. Da bi dan bio još slađi, u školi su se najmlađima dijelile slasne krafne. Maskenbalu su se pridružili i nastavnici u smiješnim kostimima kojima su predstavljali Hribarovu uniju. Nadamo se ovako zabavnom i veselom ugođaju i sljedeće godine.

 

Helena Lukšić i Barbara Božinović, 8. f

 
Valentinovo u našoj školi PDF Ispis

valentinovo2012b

valentinovo2012 Ove smo godine Dan ljubavi ponovno obilježili pisanjem pisama dragim prijateljima i još dražim simpatijama. Akciju je pokrenula knjižnica, a kutiju za pisma je izradila i ukrasila skupina Mladi knjižničari. U tjedan dana pristiglo je mnogo papirića s porukama, kao i pravih pisama u omotnicama. Razmijenjeno je oko 200 poruka. Prema očekivanjima, najveći je odaziv bio među 6., 7. i 8. razredima. Pisma su dostavljena primateljima na samo Valentinovo. Ovako je izgledala kutija i prigodni plakati u knjižnici!

 
Priredbe povodom Dana škole (6. prosinca) PDF Ispis

Povodom Dana Osnovne škole Nikole Hribara, 7. i 8. prosinca 2011. učenici nižih razreda naše škole održali su priredbe pod nazivom „Moja prva ljubav“, „Kišobran za dvoje“ i „Pjesma o ljubavi“. Naši mališani priredili su zanimljive točke plesa na temu ljubavi. U raznolikom tematskom programu uz plesače su se istakli i recitatori te glumci i pjevači, a od rekvizita je bilo, očekivajuće, najzastupljenije srce, no našlo se tu i crvenih kišobrana, pompona, šešira... Uz to što su bili dobro uvježbani, mali umjetnici su bili i vrlo šarmantni te modno osvješteni tako da su osvojili iskrene simpatije publike. Priredbu su vodili učenici iz četvrtog razreda kojima bi na profesionalnom pristupu, otvorenosti i izražajnosti mogli pozavidjeti i profesionalci. Svečanom ugođaju su uvelike pridonijeli svjetlosni efekti, dobro ozvučenje i profinjena scenografija. Nadamo se da će nas naši simpatični učenici nižih razreda i dogodine ovako raznježiti i razveseliti.

Barbara Božinović i Helena Lukšić 8.f

 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 18 od 20

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna9.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!