OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Obilježavanja
Fašnik u 4.c i 4.d PDF Ispis

Utorak 12.2. je bio dan koji su niži razredi najviše iščekivali zbog plesa pod maskama u školi. Zato su učenici 4.c i 4.d razreda, baš kao i ostali, već od kuće došli maskirani. Maske su bile tako lijepe da smo dio sata engleskog jezika morali posvetiti predstavljanju maski na engleskom jeziku. Pogledajte i poslušajte kako je to bilo.

Pgledajte i 4.D razred

 
Valentinovo i razmjena pisama PDF Ispis

valentinovo 2013_1

valentinovo 2013_2 U našoj školi i ove godine Valentinovo smo obilježili pisanjem pisama simpatijama i prijateljima.

Mladi knjižničari su ukrasili kutiju za pisma, a i knjižnica je bila u posebnom izdanju s raznobojnim papirnatim srcima. Druga smjena je razmijenila više pisama, no prva smjena je ozbiljnije shvatila razmjenu pa su uz pokoje pismo pošiljatelji priložili i slatki poklon svojim simpatijama. Pisma su proslijeđena na samo Valentinovo.

 
Proslavili smo Dan škole PDF Ispis

Još jednom lijepo i veselo proslavili smo 29. rođendan naše škole. Osim priredbi onih najmlađih i najslađih učenika razredne nastave, u holu smo mogli uživati u izložbama koje su pripremili profesori i učenici od 5. do 8. razreda. Na priredbi koja se održala 5. 12. 2012. sudjelovali su učenici PŠ Gradići i PŠ Lomnica. Priredba je počela u 18.00 sati, a završila je u 19.00 sati.

Nakon toga uživali smo u talent showu Hribar traži zvijezdu. Učenici su nas obradovali svojim izvedbama, a potom smo se rasplesali u školskoj dvorani na plesu koji su organizirali učenici 8. razreda.

Dok smo se zabavljali uz nama drage hitove, žiri koji se sastojao od školske psihologinje, prof. Lidije Smolenicki i Ivane Mišerić je vijećao o najboljimim Hribarovim talentima i onda objavio pobjednike: 1. mjesto osvojila je Lora Likan-Kelentrić (5.f), 2. mjesto Laura Jerleković (5.e), a 3. mjesto osvojila je Nikolina Žeravica (7.c). Publika je svojim glasovima, a prije toga i svojim pljeskom, odlučila da pobjedu treba odnijeti Nikolina Žeravica i njezin plesač Luka Petrlić.

Ni 6.12. u školskoj dvorani nije bilo tiše zbog lijepih i simpatičnih plesnih točaka učenika razredne nastave. Posjetitelji su, njihov trud i trud njihovih učiteljica, naravno, nagradili zaista glasnim pljeskom.

 
Sveti Nikola u našoj školi PDF Ispis

  sveti nikola_2012_1

sveti nikola_2012_2 Danas (5.12.) učenici nižih razreda radosno su dočekali svetog Nikolu u naškoj školi. Pripremili su mu veseo program uz pomoć svojih profesorica Rimac i Kopilović, a sveti Nikola ih je darivao slatkišima. Lijepo su proveli vrijeme u molitvi i pjesmi uz slatkiše.

„Kada činimo dobra djela, slično smo svetom Nikoli. On voli i daruje djecu“

 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 18 od 21

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna4.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!