OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Obilježavanja
Proslavili smo Dan škole PDF Ispis

Još jednom lijepo i veselo proslavili smo 29. rođendan naše škole. Osim priredbi onih najmlađih i najslađih učenika razredne nastave, u holu smo mogli uživati u izložbama koje su pripremili profesori i učenici od 5. do 8. razreda. Na priredbi koja se održala 5. 12. 2012. sudjelovali su učenici PŠ Gradići i PŠ Lomnica. Priredba je počela u 18.00 sati, a završila je u 19.00 sati.

Nakon toga uživali smo u talent showu Hribar traži zvijezdu. Učenici su nas obradovali svojim izvedbama, a potom smo se rasplesali u školskoj dvorani na plesu koji su organizirali učenici 8. razreda.

Dok smo se zabavljali uz nama drage hitove, žiri koji se sastojao od školske psihologinje, prof. Lidije Smolenicki i Ivane Mišerić je vijećao o najboljimim Hribarovim talentima i onda objavio pobjednike: 1. mjesto osvojila je Lora Likan-Kelentrić (5.f), 2. mjesto Laura Jerleković (5.e), a 3. mjesto osvojila je Nikolina Žeravica (7.c). Publika je svojim glasovima, a prije toga i svojim pljeskom, odlučila da pobjedu treba odnijeti Nikolina Žeravica i njezin plesač Luka Petrlić.

Ni 6.12. u školskoj dvorani nije bilo tiše zbog lijepih i simpatičnih plesnih točaka učenika razredne nastave. Posjetitelji su, njihov trud i trud njihovih učiteljica, naravno, nagradili zaista glasnim pljeskom.

 
Sveti Nikola u našoj školi PDF Ispis

  sveti nikola_2012_1

sveti nikola_2012_2 Danas (5.12.) učenici nižih razreda radosno su dočekali svetog Nikolu u naškoj školi. Pripremili su mu veseo program uz pomoć svojih profesorica Rimac i Kopilović, a sveti Nikola ih je darivao slatkišima. Lijepo su proveli vrijeme u molitvi i pjesmi uz slatkiše.

„Kada činimo dobra djela, slično smo svetom Nikoli. On voli i daruje djecu“

 
Ne zaboravimo Vukovar PDF Ispis

  ne zaboravimo_vukovar

ne zaboravimo_vukovar2 I ove školske godine obilježili smo -naravno- Dan Vukovara. U školskom predvorju napravili smo zidne novine i izložbu likovnih radova naših učenika te zapalili svijeću za sve vukovarske žrtve. U petak 16.11. proslavili smo puštanje naših generala na slobodu, a u nedjelju 18.11. učenici šestih razreda zapalili su svijeće sjećanja - za Vukovar!

Kada nekog grlite, učinite to punim srcem, cijelim bićem jer ne znate što će vam donijeti sljedeći trenutak. -Siniša Glavašević

 
Dan kruha PDF Ispis

dankruha2012

dankruha2 2012 U našoj smo školi 12.10.2012. obilježili Dan kruha priredbama, blagoslovom i blagovanjem kruha u svojim učionicama. Jako nas je dojmila prezentacija na priredbi koja nas je podsjetila na to koliko je djece u svijetu gladno i kako nismo ni svjesni koliko smo sretni. Nakon dirljivih slika puno smo zahvalnije pristupili blagovanju kruha i molitvi, sa svojim prijateljima i razrednicima.

Lucija Tadinac, 7. f

 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 19 od 21

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna7.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

Knjižnicae-Knjige

Subota, 11 Travanj 2020

article thumbnail  Priručna zbirka enciklopedije:  -       Hrvatska opća...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaAudio priče

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Željkine priče za mali odmor  Adrianina čitaonica Ježeva kućica Vrijeme je za online priču: "Hrkalo" Moj tata se smanjuje Kišni razdraganci Tata Slikovnica čita, glumi i...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...