OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Natjecanja


Državno Natjecanje iz fizike PDF Ispis

OŠ don Mihovila Pavlinovića u Podgori i ove je godine bila domaćin državne razine Natjecanja iz fizike. Natjecanje je održano od 15. 4. do 18. 4. 2024. godine.

U Podgori su se okupili najbolji fizičari kako bi usporedili svoje znanje. Među njima su bili i naši učenici, Ena Novak i Pavao Karas.

Učenici zadatke rješavaju dva dana. Prvi dan je po rasporedu rješavanje teorijskih zadataka, a drugi dan eksperimentalnih.

Nakon odrađenih zadataka Ena je zauzela 6. mjesto osvojivši II. nagradu, a Pavao 18. mjesto.

Nakon četiri dana uživanja s fizičarima došao je kraj i vrijeme za povratak kući s osmijesima na licima i novim prijateljstvima!

Antonija Fartek, prof. fizike

 
Državno Natjecanje iz informatike – „Infokup 2024.” PDF Ispis

Od 9. do 12. travnja 2024. u Vodicama je održano državno Natjecanje iz informatike – „Infokup 2024.” Nakon odličnog uspjeha na županijskom natjecanju na državno natjecanje pozvano je čak troje učenika naše škole. U konkurenciji najboljih programera iz cijele Hrvatske naši su učenici ostvarili zapažene rezultate.

Mijo Novak, 5. b – 2. mjesto (kategorija Algoritmi)
Mijo Novak, 5. b – 6. mjesto (kategorija Logo)
Veronika Lovrić, 5. a – 8. mjesto (kategorija Logo)
Pavao Karas, 8. c – 6. mjesto (kategorija Logo)

Osim samog sudjelovanja na natjecanju učenici su lijepo vrijeme iskoristili za stjecanje novih prijateljstava i upoznavanje grada Vodica.

U pratnji učenika bio je njihov mentor, učitelj informatike, Milan Omrčen.

 
Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike PDF Ispis

fizika, državno Napokon je stigao i poziv na državnu razinu Natjecanja iz Fizike. Među pozvanim učenicima je i dvoje naših učenika: Ena Novak (8.a) i Pavao Karas (8.c).

Natjecanje će se održati u Podgori od 15. 4. do 18. 4. 2024. godine.

Eni i Pavlu čestitamo na dosadašnjem uspjehu i želimo im puno sreće u Podgori!

Antonija Fartek, prof. fizike

 
Čak tri prva mjesta na županijskom Natjecanju iz Geografije! PDF Ispis

županijsko, geografija

Županijsko Natjecanje iz Geografije održano je 22. ožujka 2024. u OŠ Klinča Sela.

Nakon provedenog školskog Natjecanja iz Geografije, na županijsko je Natjecanje iz Geografije pozvano 93 najuspješnijih učenika osnovnih škola Zagrebačke županije, od čega čak jedanaestero iz naše škole. Postigli su izvrsne rezultate te se neki nadaju i pozivu na državno natjecanje.

U kategoriji petih razreda sudjelovali su: Maja Vuković (1. mjesto), Laura Orešković (7. mjesto), Roko Petrović (14. mjesto), Marko Škopić (18. mjesto) i Mila Ćurković (24. mjesto).

U kategoriji šestih razreda sudjelovala je Laura Brnad i osvojila 1. mjesto.

U kategoriji sedmih razreda sudjelovale su: Laura Dijanežević (1. mjesto), Marta Rak (1. mjesto) i Karla Hrvoić (11. mjesto).

U kategoriji osmih razreda sudjelovao je Marko Mirenić i osvojio 6. mjesto.

Mentorice učenicima bile su Marija Majdak Forjan i Valentina Japec.

 
66. županijsko natjecanje mladih tehničara PDF Ispis

županijsko, tehnički U Osnovnoj školi Eugena Kumičića u Velikoj Gorici 20. ožujka 2024. održano je 66. županijsko natjecanje mladih tehničara.

Na natjecanju mladih tehničara u pratnji mentorice i profesorice Tehničke kulture Irene Gimpelj Gal sudjelovali su učenici naše škole u različitim kategorijama: Andro Dorotić (5. r., Maketarstvo i modelarstvo), Nicole Arnaut (6. r., Graditeljstvo), Elena Perković (7. r., Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina), Mata Dvoraček (8. r., Fotografija), Gabriel Stošić (8. r., Robotika), Lana Agatić (8. r., Robotika), Filip Stanilović (8. r., Robotika) i Karlo Goršeta (6. r., Robotsko spašavanje žrtve, mentor iz kluba Velik, Jurica Levak).

Svi su učenici postigli odlične rezultate, a najbolje uspjehe ostvarili su: Gabriel Stošić (1. mjesto), Mata Dvoraček (3. mjesto) i Karlo Goršeta (3. mjesto).

Čestitamo svim učenicima na postignutim rezultatima i uspješnom predstavljanju naše škole!

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 39

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...