OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Natjecanja
Županijsko Natjecanje u znanju hrvatskoga jezika PDF Ispis

Županijsko natjecanje u znanju hrvatskoga jezika održalo se 13.3. u OŠ Pavla Belasa, u Prigorju Brdovečkom. Na natjecanju su nas ponosno predstavljali Magdalena Dorotić, Marta Rimac, Nika Žerjav (7. razred) i Klara Bilać, Patrik Conjar, Bjanka Čagalj, Lena Hudan, Ema Šajnić (8. razred). Njihove su ih mentorice Ivana Đaković, Lidija Klarić, Irena Lacković i Antonija Vađić Žilić dobro pripremile pa su na natjecanju postigli zapažene rezultate.

Novinarska skupina

 
Županijsko natjecanje iz kemije PDF Ispis

Naši najbolji kemičari, polaznici dodatne nastave iz kemije Mladi istraživači: Filip Vukadinović (8. e) i Dorijan Zlodi (8. d) te Nika Žerjav (7. f), Roko Babić (7. b), Katja Cvitanović (7. d) i Ema Keleković (7. b) sudjelovali su na Županijskom natjecanju iz kemije. Mentorica učenika je profesorica Anite Kovačević. Natjecanje je održano 6. 3. 2019. u Klinča Selu u OŠ Klinča Selo.

Čestitamo svim učenicima na postignutim rezultatima, a osobito učenicima Filipu Vukadinoviću i Niki Žerjav koji su ostvarili izrazito dobar uspjeh.

 

Novinarska skupina

 
Županijsko natjecanje iz fizike PDF Ispis

Naš najbolji fizičar Filip Vukadinović iz 8. e razreda sudjelovao je na Županijskom natjecanju iz fizike. Natjecanje je održano u Vrbovcu u II. OŠ Vrbovec. Nakon otvorenja Natjecanja natjecatelji su rješavali tri sata test koji se sastojao od pet teorijskih i dva praktična zadatka. Filipova mentorica je profesorica Antonija Fartek.

Zahvaljujemo II. OŠ Vrbovec na gostoprimstvu, a našem Filipu čestitamo!

Novinarska skupina

 
61. Županijsko natjecanje mladih tehničara PDF Ispis

U petak 1. 3. 2019. godine u Osnovnoj školi Stjepana Basaričeka i Ivanić Gradu održano je 61. Županijsko natjecanje mladih tehničara.

Na natjecanju Mladih tehničara, u pratnji mentorice i prof. tehničke kulture Irene Gimpelj Gal, sudjelovali su i učenici naše škole iz različitih kategorija tehničke kulture: Ema Pavišić (5. r., Maketarstvo i modelarstvo), Ivan Dijanić (6. r., Robotika), Marija Borović (6. r., Graditeljstvo), Franjo Ksaver Jaroš (8. r., Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina), Dora Dijanić (8. r., Robotsko spašavanje žrtve), Sara Katulić (8. r., Fotografija). Učenici su pisali pisane provjere, izrađivali praktične radove te na kraju prezentirali svoj rad.
Svi su učenici postigli odlične rezultate, a najbolje uspjehe ostvarili su: Dora Dijanić, Ivan Dijanić i Franjo Ksaver Jaroš osvojili su 1. mjesto, a Sara Katulić zauzela je 2. mjesto.
Čestitamo svim učenicima na postignutim rezultatima i uspješnom predstavljanju naše škole.

Irena Gimpelj Gal, prof. tehničke kulture

 
Županijsko natjecanje iz matematike PDF Ispis

 Ove školske godine, 28.2., u našoj je školi održano Županijsko natjecanje iz matematike. Sudjelovalo je 130 učenika u pratnji svojih mentora. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju te čestitamo svima na ostvarenim rezultatima.

 
Više članaka...
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 21 od 39

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna7.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...