OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Natjecanja
61. školsko natjecanje mladih tehničara PDF Ispis

61. školsko natjecanje mladih tehničara održano je 30.1.2019. 

Na natjecanju su sudjelovala 32 učenika u šest različitih kategorija: maketarstvo i modelarstvo, graditeljstvo, robotika, fotografija, robotsko spašavanje žrtve i modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina. Učenici su pisali provjere, izrađivali praktične radove te su na kraju predstavljali svoj rad. Najuspješniji učenici pozvani su na županijsko natjecanje, a to su Ema Pavišić (5. r.), Marija Borović (6. r.), Ivan Dijanić (6. r.), Sara Katulić (8. r.), Dora Dijanić (8. r.) i Franjo Ksaver Jaroš (8. r.).
Čestitamo učenicima na uloženom trudu!

Irena Gimpelj Gal

 
Gradsko natjecanje u šahu PDF Ispis

U ponedjeljak 4.2.2019. održano je gradsko natjecanje u šahu u PŠ Buševec.

Našu školu predstavljale su dvije ekipe. Učenici Patrik Conjar, Tin Likan Kelentrić, Dominik Ilijanić Pribić, Dorijan Likan Kelentrić i Marin Juričić u ekipi dječaka i Paulina Mašek, Ema Hapač, Dora Kubinger i Darija Nikšić u ekipi djevojčica. Ekipa djevojčica osvojila je treće mjesto. Čestitamo učenicima na uspješnom predstavljanju naše škole!

 

Irena Gimpelj Gal

 
Školsko natjecanje u šahu za učenike od 5. do 8. razreda PDF Ispis

U ponedjeljak 28.1.2019. održano je školsko natjecanje u šahu za učenike od 5. do 8. razreda.

Na natjecanju je sudjelovalo 20 učenika. Prvo mjesto zauzeo je Patrik Conjar (8. r.), drugo mjesto Tin Likan Kelentrić (5. r.), a treće mjesto Dominik Ilijanić Pribić (6. r.).
Čestitamo svim učenicima!

 

Irena Gimpelj Gal

 
Prvo kolo Modelarske lige Zagrebačke županije PDF Ispis

U srijedu 28.11.2018. održano je 1. kolo Modelarske lige Zagrebačke županije u OŠ Vukovina (PŠ Buševec). Natjecanje je počelo u 13.00 sati. Ravnatelj OŠ Vukovina, kratkim se govorom dobrodošlice obratio natjecateljima i mentorima te poželio sreću svim natjecateljima. Na natjecanju su sudjelovali učenici naše škole Franjo Ksaver Jaroš (8. b) i Terezija Jaroš (7. b) kao ekipa Jaroši i Matej Matić (7.b.) i Mario Matić (5. a) kao ekipa Matići u pratnji mentorice Irene Gimpelj Gal. Ekipa Jaroši osvojila je 2. mjesto, a ekipa Matići 3. mjesto.

Čestitamo učenicima na uspješnom predstavljanju naše škole.

Irena Gimpelj Gal

 
Natjecanje u ženskom futsalu PDF Ispis

 

U našoj školi održano je 16. listopada 2018. gradsko natjecanje u ženskom futsalu za učenice sedmih i osmih razreda. Ugostili smo nogometne ekipe svih osnovnih škola s područja grada Velike Gorice i škole Novo Čiče, Kravarsko, Pokupsko, Šćitarjevo, Velika Mlaka i Vukovina.
Nogometno natjecanje počelo je u jutarnjim satima. U finalu su igrale ekipe iz OŠ Nikole Hribara i OŠ Kravarsko, a naša je škola zasluženo odnijela pobjedu rezultatom 4:1.
Razgovarali smo s profesorom tjelesnog Borisom Konjevićem koji nam je ponosno rekao kako je jako zadovoljan s curama koje su odlično igrale i kako su zasluženo i očekivano osvojile 1. mjesto.
Čestitamo pobjednicima!

Novinarska skupina

 
Više članaka...
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 22 od 39

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna8.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...