OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Natjecanja
Matematički četverac PDF Ispis

U našoj školi je u subotu 10. ožujka 2018. održan prvi krug trećeg „Matematičkog četverca“. Zadovoljni smo što je u opuštenoj i pozitivnoj atmosferi ukupno sudjelovalo 186 ekipa iz trinaest osnovnih škola Zagrebačke županije.

Natjecanje se održalo u dvije kategorije: MINI četverac za učenike 5. i 6. razreda te MAXI četverac za učenike 7. i 8. razreda.

Bilo je zanimljivo promatrati učenike u ovakvom obliku druženja. Iako rezultat nije bio u prvom planu, s nestrpljenjem se iščekivalo tko će biti najbolji.

U kategoriji MINI pobijedila je ekipa Mali Jure 1 iz OŠ Jurja Habdelića, a u kategoriji MAXI ekipa pod imenom Anđeli iz OŠ Eugena Kumičića.

Ekipe sastavljene od učenika naše škole su u obje kategorije osvojile drugo mjesto. Zaslužni za ovako dobar rezultat su Marta Rimac, Magdalena Dorotić, Marija Borović, Benedikt Bošnjak, Karla Butorac, Ivo Šutić, Zvonimir Antolović, Kristian Katulić, Ema Keleković, Gabrijela Lovrić, Jan Fistrić i Domagoj Barišić.

Nadamo se da ćemo se i sljedeće godine družiti kako na zadovoljstvo svih natjecatelja tako i na ponos njihovih mentora.

Svim ekipama čestitamo na sudjelovanju, a pobjednicima na prolasku u drugi krug.

Učitelji matematike

 
Županijsko natjecanje iz matematike PDF Ispis

natjecanje matematika

Županijsko natjecanje iz matematike održano je 28. veljače 2018. godine u OŠ Jakovlje. Na natjecanju su sudjelovali učenici i naše škole: Antonio Dijanić (mentorica: Višnja Ridzak), Franjo Ksaver Jaroš (mentorica: Marjana Kuliš), Gabrijela Lovrić (mentorica: Marjana Kuliš), Magdalena Dorotić (mentorica: Marjana Kuliš), Ema Keleković (mentorica: Marjana Kuliš), Nika Žerjav (mentorica: Ivana Hartek) i Laura Vugrinović (mentorica: Slavica Šapković).

Čestitamo učenicima i njihovim mentoricama na uloženom trudu i uspješnom predstavljanju naše škole.
Roberta Marčec, prof. matematike

 
60. natjecanje Mladih tehničara PDF Ispis

60 zupanijsko_natjecanje_mladih_tehničara_1 (1)  

60 zupanijsko_natjecanje_mladih_tehničara_1 (2) U petak 2. 3. 2018. godine u Osnovnoj školi Eugena Kumičića u Velikoj Gorici održano je Županijsko natjecanje mladih tehničara.

Na natjecanju Mladih tehničara, u pratnji mentorice i prof. tehničke kulture Irene Gimpelj Gal, sudjelovali su i učenici naše škole iz različitih kategorija tehničke kulture: Kristina Štrlek (5. r., Maketarstvo i modelarstvo), Ivan Dijanić (5. r., Robotsko spašavanje žrtve), Marta Muhar (6. r., Graditeljstvo), Franjo Ksaver Jaroš (7. r., Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina), Antonio Dijanić (8. r., Robotsko spašavanje žrtve), Klara Zima (8. r., Radiokomunikacije), Lucija Lukanović (8. r., Radiokoomunikacije) i Benedikt Rimac (8. r., Fotografija). Učenici su pisali pisane provjere, izrađivali praktične radove te na kraju prezentirali svoj rad. 

Svi su učenici postigli odlične rezultate, a najbolje uspjehe ostvarili su: Antonio Dijanić je osvojio 1. mjesto, Marta Muhar i Benedikt Rimac zauzeli su 2. mjesto, a Klara Zima je bila na 3. mjestu.

Čestitamo svim učenicima na postignutim rezultatima i uspješnom predstavljanju naše škole.

Irena Gimpelj Gal, prof. tehničke kulture

 
Županijsko natjecanje iz geografije PDF Ispis

natjecanje iz geografije  (1)

natjecanje iz geografije  (2) Mlade nade geografije u sastavu: Jan Fistrić, Jana Šaban, Marta Rimac, Dorian Barišić, Filip Vukadinović i Erika Novak, u pratnji nešto starijih mentorica Marije Majdak Forjan i Valentine Japec, uputili su se snježnog jutra 1. ožujka 2018. na Županijsko natjecanje iz geografije. Natjecanje se održavalo u OŠ Pokupsko. Domaćini su nas odlično ugostili, a učenici izvrsno predstavili svojim znanjem. Nakon ručka, druženja, posjeta toplani na biomasu i proglašenja najboljih, vrijeme je bilo za povratak. Putujući kući kroz snježnu idilu, od uzbuđenja i iscrpljenosti, neki su i zaspali.

Zahvaljujemo OŠ Pokupsko na gostoprimstvu, a učenicima čestitamo!

Valentina Japec, prof. geografije

 
Antonio Dijanić najbolji programer u županiji PDF Ispis

infokup 2018

Na Županijskom natjecanju iz informatike Infokup 2018, održanom 9. veljače 2018. u Dugom Selu, nastupila su četiri učenika naše škole i svi su postigli zapažen uspjeh. U kategoriji Logo, za učenike osmih razreda, Antonio Dijanić osvojio je prvo mjesto s maksimalnim brojem bodova. U kategoriji Algoritmi Antonio Dijanić zauzeo je drugo mjesto. Na taj je način Antonio osigurao sudjelovanje na državnom natjecanju koje se održava od 12. do 16. ožujka u Primoštenu.

Među petašima, u kategoriji Logo, Ivan Dijanić osvojio je drugo, Domagoj Barišić treće, a Kristijan Nikolić peto mjesto. U kategoriji Algoritmi Ivan Dijanić zauzeo je jedanaesto mjesto.

U pratnji učenicima bila je školska knjižničarka Monika Meštrović.

Čestitamo učenicima i njihovom mentoru Milanu Omrčenu na uloženom trudu, postignutim rezultatima i uspješnom predstavljanju naše škole.

 
Više članaka...
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 26 od 39

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna7.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...