OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Natjecanja


61. Županijsko natjecanje mladih tehničara PDF Ispis

U petak 1. 3. 2019. godine u Osnovnoj školi Stjepana Basaričeka i Ivanić Gradu održano je 61. Županijsko natjecanje mladih tehničara.

Na natjecanju Mladih tehničara, u pratnji mentorice i prof. tehničke kulture Irene Gimpelj Gal, sudjelovali su i učenici naše škole iz različitih kategorija tehničke kulture: Ema Pavišić (5. r., Maketarstvo i modelarstvo), Ivan Dijanić (6. r., Robotika), Marija Borović (6. r., Graditeljstvo), Franjo Ksaver Jaroš (8. r., Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina), Dora Dijanić (8. r., Robotsko spašavanje žrtve), Sara Katulić (8. r., Fotografija). Učenici su pisali pisane provjere, izrađivali praktične radove te na kraju prezentirali svoj rad.
Svi su učenici postigli odlične rezultate, a najbolje uspjehe ostvarili su: Dora Dijanić, Ivan Dijanić i Franjo Ksaver Jaroš osvojili su 1. mjesto, a Sara Katulić zauzela je 2. mjesto.
Čestitamo svim učenicima na postignutim rezultatima i uspješnom predstavljanju naše škole.

Irena Gimpelj Gal, prof. tehničke kulture

 
Županijsko natjecanje iz matematike PDF Ispis

 Ove školske godine, 28.2., u našoj je školi održano Županijsko natjecanje iz matematike. Sudjelovalo je 130 učenika u pratnji svojih mentora. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju te čestitamo svima na ostvarenim rezultatima.

 
Rezultati - Županijsko natjecanje iz matematike PDF Ispis

matematika Županijsko povjerenstvo za natjecanje učenika osnovnih škola Zagrebačke županije iz matematike objavljuje privremene, a potom i konačne rezultate sa natjecanja koje je održano u Osnovnoj školi Nikole Hribara 28. veljače 2019. godine.

 

Privremeni rezultati

Rezultati

 

Državno povjerenstvo nakon uvida u testove i eventualne korekcije bodova, natjecatelja iz cijele države, određuje popis učenika koji se pozivaju na državno Natjecanje i to po 20 učenika u svakom od 5. do 8. razreda osnovne škole.

 
Školsko natjecanje u šahu za učenike od 5. do 8. razreda PDF Ispis

U ponedjeljak 28.1.2019. održano je školsko natjecanje u šahu za učenike od 5. do 8. razreda.

Na natjecanju je sudjelovalo 20 učenika. Prvo mjesto zauzeo je Patrik Conjar (8. r.), drugo mjesto Tin Likan Kelentrić (5. r.), a treće mjesto Dominik Ilijanić Pribić (6. r.).
Čestitamo svim učenicima!

 

Irena Gimpelj Gal

 
61. školsko natjecanje mladih tehničara PDF Ispis

61. školsko natjecanje mladih tehničara održano je 30.1.2019. 

Na natjecanju su sudjelovala 32 učenika u šest različitih kategorija: maketarstvo i modelarstvo, graditeljstvo, robotika, fotografija, robotsko spašavanje žrtve i modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina. Učenici su pisali provjere, izrađivali praktične radove te su na kraju predstavljali svoj rad. Najuspješniji učenici pozvani su na županijsko natjecanje, a to su Ema Pavišić (5. r.), Marija Borović (6. r.), Ivan Dijanić (6. r.), Sara Katulić (8. r.), Dora Dijanić (8. r.) i Franjo Ksaver Jaroš (8. r.).
Čestitamo učenicima na uloženom trudu!

Irena Gimpelj Gal

 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 21 od 38

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna11.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...