OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Natjecanja


Natjecanje iz hrvatskoga jezika PDF Ispis

županijsko natjecanje iz hrvatskoga jezika XXIX. županijsko Natjecanje iz hrvatskoga jezika održalo se 20. ožujka 2024. u OŠ Milana Langa u Bregani. Našu školu predstavljale su učenice 7. i 8. razreda pod mentorstvom profesorica Lidije Klarić i Dorotee Štuban i postigle sljedeći uspjeh:

7. razred: 2. mjesto Marta Rak, 3. mjesto Laura Dijanežević, 6. mjesto Karla Hrvoić

8. razred: 13. mjesto Veronika Zubec

Čestitamo učenicima i njihovim mentoricama!

 
Završena Atom liga PDF Ispis

ATOM LIGA FOTO1 ATOM LIGA FOTO2

Održano je Drugo kolo natjecanja Atom liga. Natjecanje je ekipno, a svaka ekipa sastavljena je od triju članova. Učenici rješavaju po devet zadataka iz fizike, matematike i kemije te jedan dodatni zadatak koji sadrži gradivo svih triju predmeta. Po završetku Drugog kola ostvareni bodovi pridodani su bodovima Prvog kola.

Među 219 ekipa iz cijele Hrvatske, sudjelovale su i dvije ekipe osmaša iz naše škole:

Ekipa br. 1: Petra Melvin Cruickshank, 8.d, Mia Vidović, 8.c , Veronika Zubec, 8.d.

Ekipa br. 2: Petar i Pavao Karas, 8.c, Ena Novak, 8.a.

Ekipa br. 1 zauzela je 50. mjesto, a ekipa br. 2 6. mjesto.

Učenike su za natjecanje pripremale učiteljice Antonija Fartek (fizika), Željka Gabud (matematika) i Anita Kovačević (kemija).

Čestitke učenicima na ostvarenom uspjehu i promociji naše škole!

Antonija Fartek, prof. fizike

 
Pametna pitanja za pametne glave PDF Ispis

pametna pitanja za pametne glave

Naši šestaši Laura Brnad, Luka Dugonjić i Maša Pristolić Hačić ovog su ponedjeljka nastavili natjecanje u kvizu HKR-A Pametna pitanja za pametne glave. Natjecali su se protiv ekipe iz Osnovne škole Dugave i pobjedili ih, te tako otišli korak dalje u natjecanju koje će biti u travnju. Držimo im palčeve i navijajmo za njih.

Marija Patrlj

 
Županijsko natjecanje LIK 2024. PDF Ispis

likovna kultura županijsko

Na Županijsko natjecanje LIK 2024., pristiglo je ukupno 83 rada iz 29 osnovnih škola i 20 radova iz 7 srednjih škola, od kojih su tri rada iz osnovnih škola i tri rada iz srednjih škola predložena na višu razinu natjecanja. Stručno povjerenstvo odabralo je 20 radova učenika iz osnovnih škola i 7 radova iz srednjih škola, koji su izloženi u OŠ Ante Kovačića u Mariji Gorici 7. ožujka 2024. godine.

Paula Primorac, pod vodstvom mentorice Marijane Marić Lasić, osvojila je prvo mjesto te je predložena za državno natjecanje.

Marijana Marić Lasić, mag. art.

 
Županijsko Natjecanje iz fizike PDF Ispis

fizika županijsko natjecanje

Županijsko Natjecanje iz fizike održano je u utorak 27. veljače 2024. godine u OŠ Ljudevita Gaja u Zaprešiću. Na natjecanje je bilo pozvano 40 učenika iz cijele županije, a među njima i četvero učenika naše škole u pratnji mentorice Antonije Fartek. Naši učenici koji su sudjelovali na natjecanju su Pavao i Petar Karas, Ena Novak i Mia Vidović.

Natjecanje je trajalo tri sata te su učenici rješavali pet teorijskih i dva praktična zadatka. Nakon odrađenog natjecateljskog dijela i ručka, uslijedio je onaj teži dio - iščekivanje rezultata. Ena je zauzela 2. mjesto, Pavao 4., a Mia i Petar su se smjestili na sredini konačnog poretka.

Dok nestrpljivo očekujemo poziv na državnu razinu natjecanja, učenicima čestitamo na odličnim rezultatima i promociji naše škole.

Antonija Fartek, prof. fizike

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 39

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna7.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...