OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Sport


Gradsko natjecanje u futsalu djevojčica 7. i 8. razreda PDF Ispis

Gradsko natjecanje djevojcice futsal

Dana 12. listopada 2017. u našoj je školi održano Gradsko natjecanje djevojčica 7. i 8. razreda u futsalu. Sudjelovalo je 5 ženskih ekipa osnovnih škola s područja Velike Gorice. U finale su ušle ekipe OŠ Nikole Hribara i OŠ Eugena Kumičića. Pobijedila je OŠ Eugena Kumičića rezultatom 3 : 0. Naše su djevojčice sretne zbog sudjelovanja u natjecanju, zadovoljne su postignutim rezultatom, ali misle da su mogle pokazati i bolju igru. Još zadovoljnije su, naravno, djevojčice iz OŠ Eugena Kumičića čija nam je kapetanica Petra Basta, ne skidajući osmijeh s lica, rekla da je jako ponosna na igru svoje ekipe i pobjedničku poziciju.

 
Gradsko natjecanje u futsalu, dječaci 7. i 8. razreda PDF Ispis

Gradsko natjecanje u futsalu (2)

Gradsko natjecanje u futsalu (1)

Dana 10. listopada 2017. u velikoj dvorani naše škole održano je gradsko natjecanje u futsalu dječaka 7.-ih i 8.-ih razreda. Ugostili smo ekipe svih osnovnih škola s područja Velike Gorice i okolice. Natjecanje je započelo u jutarnjim satima, a završilo poslijepodne.

U finalu su snage odmjerili učenici OŠ Nikole Hribara i OŠ Eugena Kvaternika, no zasluženo su pobjedu odnijeli dječaci naše škole. Pitali smo nekoliko ekipa što im se najviše svidjelo na što su odgovorili da su im se najviše svidjeli sendviči, no bili bi bolji da su veći. Na pitanja što su očekivali i kako su zadovoljni postignutim rezultatom odgovorili su kako očekuju barem polufinale, a za postignuti rezultat su nam rekli da su mogli i bolje odigrati.

Također smo pitali nekoliko pitanja i kapetana ekipe OŠ Nikole Hribara, Frana Vujnovića, o postignutim rezultatima na što nam je on odgovorio: „Organizacija je bila odlična. Očekivali smo prvo mjesto što smo na kraju i ostvarili.“ Na pitanje što mu se najviše svidjelo, Fran je ponosno odgovorio: „Pa, bilo mi je sve super i ne bih ništa promijenio Zadovoljan sam postignutim rezultatom.“

Za našu momčad nastupili su još: Matej Matić, Tihomir Sečenj, Tomislav Sečenj, Filip Šolić, Dorian Zebec, Leo Mostarlić, Ivan Jančić, Fran Kuzmić i Hrvoje Barišić.

U prilogu možete pogledati i konačne rezultate svih utakmica odigranih 10. listopada 2017. godine.

Rezultati gradskog natjecanja u futsalu 7. i 8. razredi

Novinarke: Ema Injić, Ellen Ljevar i Mirna Debeljak

Voditelj natjecanja: Božidar Šaban, prof.

 
Županijsko natjecanje iz rukometa za dječake PDF Ispis

natjecanje iz rukometa za djecake 2017

Županijsko natjecanje iz rukometa za dječake 5. i 6. razreda održalo se u OŠ Rude, 3.5.2017.

OŠ Nikole Hribara osvojila je 4. mjesto. Za treće mjesto naši učenici igrali su protiv ekipe Kloštar Ivanića od kojih su izgubili s 5 golova razlike.

Ekipa OŠ N. Hribara nastupala je u sastavu: Zvonimir Turkalj, Patrik Conjar, Pier Gjuretic, Filio Vidak, Matej Čurić, Luka Lujić, Igor Ceković, Tomislav Filković, Ivan Ivelj, Gabrijel Lukač, Mihael Pukšić, Kristijan Katulić.
Voditelj ekipe: Ivana Cvetnić, prof.

 
Županijsko natjecanje iz Atletike PDF Ispis

zupanijsko natjecanje iz Atletike

Županijsko natjecanje iz Atletike održalo se 2.5.2017. na atletskom stadionu Mladost u Zagrebu. Sudjelovalo je jako puno ekipa iz cijele Zagrebačke županije, što ga čini najmasovnijim natjecanjem, jer se učenici natječu u svim disciplinama iz atletike (trčanja, bacanja, skakanja). Učenici i učenice OŠ Nikole Hribara nastupali su prvi puta na ovom natjecanju i ostvarili odlične rezultate. Naši učenici natjecali su se u kategoriji 5.i 6.razreda te ostvarili sljedeće rezultate.

Mara Goluža: 1.mjesto 600m trčanje
Noa Tončinić: 1.mjesto 600m trčanje
Ivan Jančić: 1.mjesto 200m trčanje
Lorena Grba: 2.mjesto skok u vis
Ana Pavleka: 2.mjesto 200m trčanje

Ovim rezultatima OŠ Nikole Hribara uvrstila se u vrh atletike osnovnih škola Zagrebačke županije.

Voditeljica: Ivana Cvetnić, prof.

 
Gradsko natjecanje iz rukometa PDF Ispis

Gradsko natjecanje iz rukometa

Na Gradskom natjecanju iz rukometa za dječake 5. i 6. razreda održanom 15.3.  u OŠ Novo Čiče sudjelovalo je 7 ekipa. Naša ekipa osvojila je prvo mjesto i tim se ostvarenim uspjehom plasirala na Županijsko natjecanje koje će se održati 3.5.2017. u OŠ Rude.

Voditelj: Ivana Cvetnić, prof.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 10

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna10.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...