OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Sport


Županijsko prvenstvo u krosu 2013 PDF Ispis

zupanijsko prvenstvo_u_krosu_2013

 Prošlog petka 18.10. u Svetom Martinu pod Okićem održano je županijsko prvenstvo u krosu za osnovne škole. Naša škola (i još 3 velikogoričke) predstavljala je Veliku Goricu. U ženskoj konkurenciji naša škola plasirala se na 13., a dječaci na 11. mjesto.

 
Patrik Conjar, naš najbolji najmlađi šahist PDF Ispis

sah skole_2013_1

sah skole_2013_3 Učenici naše škole, u sklopu projekta „Šah u škole“, upisali su se u Šahovski klub Velika Gorica. Neki još uvijek samo uče, a neki uz učenje sudjeluju i na turnirima i osvajaju medalje.
Kadetsko prvenstvo Zagrebačke županije održano je 9. i 10. ožujka u Osnovnoj školi Stjepana Radića u Božjakovini.

U 6 skupina nastupio je 81 kadet. U skupini najmlađih kadeta do 9 godina najviše bodova imao je Patrik Conjar, učenik 2.a razreda naše škole. Čestitamo! J

Bilo je lijepo vidjeti veliki broj djece na šahovskom turniru. To dokazuje da kadetski uzrast napreduje na županijskoj razini.

 
Super uspjeh naših sportaša PDF Ispis

drzavno tenis_2013_1

drzavno tenis_2013_4 Učenici naše škole, članovi ŠŠD sudjelovali su na državnom natjecanju u badmintonu i stolnom tenisu u Poreču od 28. do 30. travnja 2013. Postigli su super uspjeh!

Stolni tenis: 1. mjesto: Martin Petrović, 8.f, Domagoj Elger, 6. d, Ivan Bošnjak, 4.b, Ivan Obilinović, 8.f, Voditelj: Boris Konjević, prof.

Badminton: 3. mjesto: Jakov Vujević, 8.b, Filip Barišić, 6.b, Vito Buchberger, 4.a, Ivan Ivaci, 6.b, Voditeljica: Olga Vađon, prof.

 
Sportom protiv ovisnosti PDF Ispis

sportom protiv_ovisnosti_2012_1

U petak 07. prosinca u našoj školi bit će DAN ŠPORTA „Sportom protiv ovisnosti“ za učenike od 5. do 8. razreda.

Natjecanje učenika 5. i 6. razreda bit će od 8.00 do 11.30 sati. Natjecanje učenika 7. i 8. razreda bit će od 11.30 do 14.30 sati. Ekipu čini do 10 učenika, a u igri sudjeluju 4 igrača i golman. Prijavu ekipa dostavite na početku natjecanja. Raspored natjecanja bit će izvješen na ulazu u sportsku dvoranu ili kod učitelja TZK. Molimo učenike da ponesu sportsku opremu (tenisice i dres ili majicu)

Prijevoz za putnike je organiziran, za 5. i 6. razrede dolazak u 7.20 Lomnica, 7.30 Petrovina i Gradići, odlazak u 11.30. Za 7. i 8. razrede dolazak u 10.45 Lomnica, 11.00 Petrovina i Gradići. Odlazak u 14.30. Neka pobijede najbolji!

 
Opet prvaci PDF Ispis

nogomet gradsko_1

nogomet gradsko_2 U petak, 1. lipnja 2012. je na terenima ŠRC Velika Gorica završeno prvenstvo Osnovnih škola Velike Gorice za 7. i 8. razrede u zajedničkoj organizaciji Osnovne škole N. Hribara i HNK Gorica. Iako vrijeme nije bilo naklonjeno nogometašima jer ih je kiša "pratila" tijekom svih utakmica, osnovne škole prikazale su dobar i efikasan nogomet sa dosta neizvjesnosti u pojedinim susretima. Prvenstvo se održalo u pozitivnom ozračju i dobroj atmosferi te je zajednička ocjena svih da je ovu tradiciju potrebno održati.

Na Prvenstvo je sudjelovalo 8 osnovnih škola, podijeljenih u dvije skupine. Ukupno je odigrano 14 utakmica po skupinama i u završnici, na glavnom i pomoćnom terenu a najbolje osnovne škole jesu:

1. mjesto - Osnovna škola Nikole Hribara

2. mjesto - Osnovna škola Vukovina

3. mjesto - Osnovna škola Eugen Kumičić

Za našu školu igrali su: Ante Strunje, 7.e, Dario Špikić, 7.d, Domagoj Šoštarec, 8.c, Filip Božić, 7.a, Filip Poturić, 7.a, Ivan Krizmanić, 8.a, Ivan Krovinović, 8.g, Lovro Čolina, 7.e, Lovro Lacković, 7.d, Luka Kordić, 8.a, Luka Sedlaček, 7.b, Marko Muhar, 8.b, Tomislav Dobrenić, 8.a, Tomislav Marelja, 7.f

Nagrade najboljima su podijelili Darko Čopić iz Upravnog odjela za društvene djelatnosti, školstvo i predškolski odgoj Velike Gorice i prof. Boris Konjević iz OŠ Nikole Hribara.

Čestitamo našim učenicima na još jednom osvojenom prvom mjestu! Nadamo se istom i sljedeće godine! Također, čestitamo i svim sudionicima na korektnoj borbi.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 10

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna6.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...