OS Nikole Hribara - Velika Gorica



Dani otvorenih vrata Dukata PDF Ispis

dukat (1)
dukat (2) U četvrtak 19. 10. 2017. učenici 3. a, 3. d i 3. razreda PŠ Lomnica posjetili su Dukat mliječnu industriju u Zagrebu.
Cilj ove terenske nastave je upoznavanje učenika s „putom mlijeka od polja do stola“, s posebnim naglaskom na kontrolu kvalitete domaće mliječne sirovine i gotovih proizvoda, preradu mlijeka te važnost svakodnevne konzumacije mlijeka i mliječnih proizvoda za pravilan rast i razvoj djece školske dobi.
U prvom su dijelu programa učenici obišli proizvodni pogon, a u drugom su dijelu zabavno – edukativnog sadržaja kroz igru pokazali znanje viđenog.

Uz degustaciju Dukatovih mliječnih proizvoda učenici su dobili i prigodne poklone te su pozvani da se uključe u kreativni likovni natječaj „ VOLIM MLIJEKO“.

Voditeljica aktiva 3. razreda
Jadranka Jelisavac, mag. prim. educ.

 
<< Početak < « 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 » > Kraj >>

Stranica 101 od 168

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna6.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...