OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Mobilnost u Irskoj PDF Ispis

Irska(2) U sklopu Erasmus+ projekta Teaching for the future socijalna pedagoginja Katarina Sikirić Lukić otputovala je u Dublin gdje je sudjelovala na tečaju The 4C's Critical Thinking, Communication and Collaboration in Schools u organizaciji škole Europass Teacher Academy iz Irske. Tečaj je trajao od 7. do 12. veljače 2022. godine, a na njemu su sudjelovali i učitelji iz Španjolske, Njemačke i Češke.

Sudionici su upoznali nove metode poticanja motivacije kod učenika, razvoja kreativnosti, kritičkog mišljenja, kao i metode osnaživanja komunikacijskih i prezentacijskih vještina, suradnje i timskog rada. Interaktivnim radom sa sudionicima iz drugih europskih zemalja razmjenjivala su se iskustva i doživljaji, upoznavale se različite kulture i stjecala saznanja o obrazovnom sustavu.

Naučene nove metode primjenjivat ću u radu s ciljem osnaživanja učenika kroz razvoj komunikacijskih i socijalnih vještina. Navedene metode, kao i dojmove o Irskoj i njezinom obrazovnom sustavu, podijelit ću s učiteljima naše škole.

Katarina Sikirić Lukić

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna8.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...