OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Erasmus+ projekt Growing young ECOlogists with STEM – mobilnost u našoj školi PDF Ispis

mobilnost u našoj skoli

mobilnost u Hrvatskoj U sklopu Erasmus+ projekta Growing young ECOlogists with STEM u razdoblju od 2. do 6. listopada 2023. godine u posjet su nam došli naši partneri, učitelji i učenici iz Grčke i Portugala. Tijekom tjedna održano je nekoliko radionica na kojima je učenicima prezentirana edukativna platforma razvijena u sklopu projekta. Uz vodstvo predavača iz Grčke, koristeći se aplikacijom Canva, učenici su izrađivali digitalni magazin u kojem su prikazane dosad provedene projektne aktivnosti. Na radionicama su učenici razgovarali o klimatskim promjenama i načinu kako ostaviti što manji ekološki otisak na planet. Izradili smo i energetski certifikat škole. Zasadili smo stablo prijateljstva i izrađivali tematske plakate koji će biti izloženi u školskom projektnom kutku.

U slobodno vrijeme naše smo goste odveli u Muzej Turopolje i Centar za posjetitelje u Velikog Gorici. Obišli smo kuriju Modić Bedeković te prošetali ulicama grada Zagreba. Na Svjetski dan učitelja posjetili smo Plitvička jezera, najstariji i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Druženjem i raznim aktivnostima, učvršćena su već prije sklopljena prijateljstva te doživljena nova iskustva koja će svima ostati u nezaboravnoj uspomeni.

Veliku zahvalu upućujemo roditeljima koji su ugostili naše goste, pružali nam podršku tijekom trajanja projekta i bili sjajni domaćini.

Erasmus tim

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna7.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...