OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Obilježavanja


Valentinovo i darivanje knjiga PDF Ispis

  Valentinovo

I ove smo godine pisali pisma svojim simpatijama i prijateljima. Pisma su dostavljena na Valentinovo. Nadamo se da smo razveselili najdraže lijepim riječima.

Uz Valentinovo obilježili smo i Međunarodni dan darivanja knjiga sudjelujući u akciji „Čitam, dam, sretan sam!“

Međunarodni dan darivanja knjiga obilježava se 14. veljače i volonterski je projekt kojim se želi probuditi ljubav prema čitanju i darivanju kod djece, te ih potaknuli da više čitaju.

Naši su učenici prikupili punu kutiju slikovnica i knjiga, a mi smo ih proslijedili u naše područne škole Gradići i Donja Lomnica koje nemaju svoju knjižnicu, kako bi i njihovi učenici imali što čitati osim lektire.

Zahvaljujemo svim sudionicima koji su poklonili svoje slikovnice ili se potrudili napisati lijepa ljubavna pisma. Do sljedeće godine uživajte u ljubavi i darivanju kao da je svaki dan Valentinovo.

 
Božićni koncert u našoj školi PDF Ispis

Božićni koncert

Božić je vrijeme zajedništva, opraštanja, ljubavi, nade i mira. Na ovogodišnjem božićnom koncertu, koji je održan 19. prosinca u holu škole, proslavili smo dolazak svjetla u naše živote. Učenici su nas svojim izvedbama uveli u blagdansko raspoloženje. Prigodnim pjesmama, plesom, recitacijama i glazbom dočarali su radost Božića, izmamili osmijehe na lica roditelja, baka, djedova i ostalih dragih gostiju te ispunili naša srca toplinom.

Novinarska skupina

 
Večer matematike PDF Ispis

VečerMat2

Večer matematike održat će se u četvrtak 12. prosinca 2019. godine u 19 sati.

 

Učitelji matematike

 
Veselimo se svetom Nikoli! PDF Ispis

Sv. Nikola 2019 1

I ove godine, u petak 6. prosinca, našu školu je posjetio sveti Nikola u pratnji svojih anđela. Najviše su mu se razveselili najmlađi učenici. Dočekali smo ga pjesmom i recitalima. Na pitanje svetog Nikole, jesu li bili dobri, učenici su spremno odgovorili da jesu. Zato im je za nagradu sveti Nikola poklonio slatkiše.

 

Novinarska skupina

 
Proslava Dana škole PDF Ispis

Poštovani,

obavještavamo vas da se priredbe i događanja vezana za Dan škole, predviđena od 2. – 6. prosinca, odgađaju do daljnjega. Sve daljnje informacije možete pratiti na stranici škole.

 

Ravnatelj

Stjepan Maravić, prof.

 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 15 od 34

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna3.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...