OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Natjecanja


English All Around Festival PDF Ispis

English All Around Festival  (1)

English All Around Festival  (2) Učenici naše škole još su jednom potvrdili izvrsno znanje engleskog jezika i kreativnost svojim nastupom na natjecanju English All Around koje je održano u Zagrebu, 24. i 25. ožujka 2018. Tema ovogodišnjeg natjecanja je bila Identitet.

Sudjelovali smo u četiri kategorije:

  • Speaking Challenge: Czarina Edilaine Dionisio i Marta Ivanuš s mentoricom Gordanom Živković
  • Story Challenge: Ela Lasić s pričom Identity i mentoricom Sanjom Božinović
  • Spelling Challenge: Dorijan Zlodi i Tin Ramić s mentoricama Sanjom Božinović i Anitom Pukanić
  • Movi
    e Challenge – dva filma:

1. Fake Identity su zajedno napravili i snimili Hana Jurković, Benedikt Bošnjak, Ivan Jakob Pavičić, Petra Antić, Marko Grilec, Luka Barbarić i Sven Mikulin, uz savjete mentorice Gordane Živković. Na natjecanju su film predstavili Ivan Jakob Pavičić i Benedikt Bošnjak.

2. Identity – samostalni rad Dore Dijanić, mentorica Sanjom Božinović. Dora je samostalno film i predstavila na natjecanju.

U konkurenciji natjecatelja iz više od 50 škola iz cijele Hrvatske, imamo i dva pobjednika u svojim kategorijama – drugo mjesto u Izazovu govorenja u kategoriji osnovnih škola je osvojila Czarina Edilaine Dionisio, a treće mjesto u Filmskom izazovu za osnovne škole je osvojila Dora Dijanić. I svi ostali natjecatelji su dobili jako dobre kritike i ostvarili zapažene rezultate.

Čestitke svim učenicima koji su svojim znanjem i kreativnošću odlično predstavili svoju školu na ovom natjecanju!

 
Međunarodno natjecanje „Hippo“ PDF Ispis

hippo

Ove je godine naša škola prvi puta sudjelovala na međunarodnom natjecanju u znanju iz engleskoga jezika „Hippo“. U odlučujućem krugu, koji se održao u našoj školi 23. veljače 2018., sudjelovala su 43 učenika, a petero se plasiralo u državni polufinalni krug. Domaćin državnoga polufinala, koje se održalo 24. ožujka 2018., bila je Srednja škola Ivan Seljanec iz Križevaca.

Našu su školu predstavljali: Iva Karačić (5. c), Ela Lasić (5. f), Fran Kliček (6. f), Jana Šaban (6. f) te Mia Žepić (7. b). Učenici su bili u pratnji profesorice Anite Pukanić. Pobjednici polufinalnoga kruga bit će pozvani u međunarodni finalni krug koji će se održati 11. i 12. svibnja 2018. u Italiji u gradiću Jesolo. Rezultati će biti objavljeni najkasnije do 17. travnja 2018.

Puno uspjeha našim kandidatima!

Anita Pukanić, prof.

 
Županijsko natjecanje iz fizike PDF Ispis

natjecanje fizika (1)

natjecanje fizika (2) U snježno jutro 6. ožujka 2018. naš najbolji fizičar Leon Brnad iz 8. a razreda i njegova mentorica Antonija Fartek krenuše u Vrbovec na odmjeravanje snaga s još 40 mladih fizičara iz cijele Županije. Domaćini I. OŠ Vrbovec odlično su nas primili i ugostili. Uz računske učenici su rješavali i praktične zadatke u kojima su morali primijeniti i teorijsko znanje. Nakon ručka, organizirane projekcije filma i objave rezultata bilo je vrijeme za povratak.

Zahvaljujem I. OŠ Vrbovec na gostoprimstvu, a našem Leonu čestitam!

Antonija Fartek, prof. fizike

 
Županijsko natjecanje iz kemije PDF Ispis

kemija

Županijsko natjecanje iz kemije održalo se 8. ožujka 2018. godine. Osnovna škola Klinča Sela je kao ovogodišnji domaćin ugostila najbolje kemičare osnovnih i srednjih škola Zagrebačke županije. Našu su školu predstavljali: Filip Vukadinović (7. e), Leon Brnad (8. a) te Patrick Glogovčan (8. b).

Učenici su bili u pratnji mentorice Anite Kovačević.

Filip V. je osvojio izvrsno 4. mjesto, Leon B. zauzeo je 8. mjesto, a Patrick G. je bio na 14. mjestu.

Čestitke učenicima na odličnim rezultatima!

 
Državno Natjecanje iz informatike InfoKup 2018. PDF Ispis

antonio dijanic infokup 2018 (1)

antonio dijanic infokup 2018 (2) Od 13. do 16. ožujka 2018. u Primoštenu je održano Državno natjecanje iz informatike InfoKup 2018. Pozvani su najbolji informatičari osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske. Učenici se natječu u nekoliko kategorija: LOGO, Primjena algoritama, Osnove informatike i Razvoj softvera. Podijeljeni su po uzrastu i razredima od 5. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole. Našu školu predstavljao je Antonio Dijanić, učenik 8. f razreda, u čak dvije kategorije: LOGO i Primjena algoritama. Antonio je izvrsno predstavljao našu školu, u Logu je osvojio 7. a u Primjeni algoritama 8. mjesto. Učenik je bio u pratnji mentora Milana Omrčena.

Čestitke Antoniju na uspješnom predstavljanju naše škole!

 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 25 od 39

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna6.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...