OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Natjecanja


Dvoje prvaka na županijskom Natjecanju iz geografije PDF Ispis

županijsko geografija

Županijsko natjecanje iz geografije održano je 7. 3. 2023. u OŠ Klinča Sela. Od ukupno 84 učenika osnovnih škola, našu je školu predstavljalo čak 11 učenika. Postigli su zapažene rezultate, a neki se nadaju i pozivu na državno natjecanje.

U kategoriji petih razreda sudjelovali su: Laura Brnad (2. mjesto), Eva Zečić (14. mjesto), Val Baričević (18. mjesto) i Luka Dugonjić (24. mjesto).

U kategoriji šestih razreda sudjelovali su: Marta Rak (1. mjesto), Karla Hrvoić (7. mjesto), Laura Dijanežević (15. mjesto) i Maja Franka Medarić (21. mjesto).

U kategoriji sedmih razreda sudjelovali su Marko Mirenić (1. mjesto) i Veronika Zubec (23. mjesto), a u kategoriji osmih razreda naša Lara Rašić osvojila je 17. mjesto.

Mentorice učenicima bile su Marija Majdak Forjan i Valentina Japec.

 
Županijsko natjecanje iz matematike PDF Ispis

županijsko matematika

županijsko matematika(2) Županijsko natjecanje iz matematike, na kojem su bili i naši predstavnici, održano je 1. ožujka u OŠ Posavski Bregi. Učenik šestog razreda Matej Marijetić osvojio je prvo mjesto (mentor Ilija Marković ), a učenica osmog razreda Zeta Hećimović Obradović osvojila je trinaesto mjesto (mentorica Višnja Ridzak).

Čestitamo natjecateljima i njihovim mentorima!

 
Radovi naših učenica predloženi za državnu smotru LiDraNo PDF Ispis

lidrano

Županijska smotra LiDraNo za osnovne škole Zagrebačke županije održana je 1. ožujka 2023. u Društvenome domu Strmec u organizaciji OŠ Sveta Nedelja. Nakon uspjeha na gradskoj smotri na županijskoj su razini sudjelovale naše učenice Emily Osmanagić (6. e) i Petra Melvin Cruickshank (7. d) u pratnji svoje učiteljice hrvatskoga jezika Dorotee Štuban. Učenice su se natjecale u dvjema kategorijama: literarnom i novinarskom stvaralaštvu. Emily se predstavila svojim literarnim radom „Neprijatelj knjiga“ u kojem na zanimljiv način progovara o važnosti čitanja te ukazuje na negativan utjecaj suvremenih tehnologija na naviku čitanja knjiga. U kategoriji novinarskih radova pohvaljen je Petrin samostalni novinarski rad „3000 nautičkih milja do ostvarenja snova“, intervju s njezinim ocem Martinom Cruickshankom koji je preveslao Atlantski ocean.

Oba su rada predložena za državnu razinu Smotre. Čestitke učenicama!

 
Županijsko Natjecanje iz njemačkoga jezika PDF Ispis

županijsko, njemački jezik U petak, 17. veljače 2023., održano je županijsko Natjecanje iz njemačkoga jezika u Svetoj Nedelji. U kategoriji II- Izborna nastava-osmi razred- iz naše škole sudjelovalo je troje učenika osmaša te su ostvarili sljedeće rezultate: Mak Ratković Rajhvajn (14. mjesto), Sara Štach (15. mjesto) i Bartol Stublić (16. mjesto). Profesorice Ivona Štrekelj i Josipa Omrčen mentorice su učenicima kojima čestitamo na postignutom uspjehu!

 
Matej Marijetić najbolji programer u županiji - županijsko Natjecanje iz Informatike – Infokup 2023. PDF Ispis

Županijsko Natjecanje iz Informatike – Infokup 2023. (2)

Županijsko Natjecanje iz Informatike – Infokup 2023. (1)

Županijsko Natjecanje iz informatike - Infokup 2023. održano je 17. veljače 2023. u Osnovnoj školi Stjepan Radić u Božjakovini.

Na Natjecanju iz informatike učenici imaju priliku pokazati svoja znanja i steći nova, a sudjelovanja na natjecanjima motiviraju ih za daljnje napredovanje u području informatike i programiranja. Natjecanje se odvija na trima razinama: školskoj, županijskoj i državnoj i provodi se u pet glavnih kategorija: Logo, Algoritmi, Digitalne kompetencije, Osnove informatike i Razvoj softvera. Natječu se učenici od petoga do osmog razreda osnovne škole.

Nakon provedenih školskih natjecanja na županijsko je natjecanje pozvano osamdeset najuspješnijih učenika Zagrebačke županije, od čega čak devet iz naše škole. Učenici naše škole postigli su zapažen uspjeh te se neki od njih s pravom nadaju pozivu na državno natjecanje.

Fran Pavišić, 5.d – Digitalne kompetencije (5. razred) – 4. mjesto

Eva Zečić, 5.c – Digitalne kompetencije (5. razred) – 6. mjesto

Nicole Arnaut, 5.b – LOGO 5. razred – 4. mjesto

Fran Pavišić, 5.d – LOGO 5. razred – 5. mjesto

Luka Idžan, 6.b – LOGO 6. razred – 4. mjesto

Matej Marijetić, 6.b – LOGO 6. razred – 1. mjesto

Pavao Karas, 7.c – LOGO 7. razred – 3. mjesto

Petar Karas, 7.c – LOGO 7. razred – 2. mjesto

Marko Mirenić, 7.c – LOGO 7. razred – 10. mjesto

Mia Vidović, 7.c, – LOGO 7. razred – 5. mjesto

Fran Pavišić, 5.d – Python - 5. razred – 4. mjesto

Mentor i pratnja učenicima bili su Milan Omrčen i Tihana Ferko.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 39

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna5.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...