OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Učenici naše škole sudjelovali su u „Microsoft Global Learning Connectionu” PDF Ispis

Microsoft Global Learning Connection (2)

Microsoft Global Learning Connection (1) Učenici 6.d, 6.e, 6.f razreda i Dodatne nastave iz Engleskog jezika za 8. razred virtualno su putovali i učili s vršnjacima diljem svijeta u sklopu Microsoftove obrazovne inicijative „Global Learning Connection“ koja se održala 10. i 11. studenog u cijelom svijetu.

Učiteljica engleskog jezika Sanja Božinović je Microsoft Innovative Educator Expert i surađuje s kolegama u Microsoftovoj obrazovnoj zajednici. Koristeći platformu Microsoft Teams koju u našoj školi koristimo za nastavu na daljinu i virtualnu komunikaciju učitelja i učenika, organizirala je povezivanje s učenicima u Kanadi i Indiji za 6.d i 6.f razreda. Učili su o tim dalekim zemljama od vršnjaka i njihovih učitelja u Torontu, Ahmadabadu i Varanasiju, te odgovarali na njihova pitanja o Hrvatskoj.

Učenici 6.e posjetili su Mote Marine Lab u Sarasoti na Floridi i učili o morskim psima. Osmaši su dobili priliku posjetiti Space Shuttle Pavilion i učiti o putovanju u svemir.

Puno smo naučili o raznim temama komunicirajući na engleskom jeziku putem digitalne platforme Microsoft Teams.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna9.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...