OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Zvonjalica PDF Ispis

zvonjalica 02 2021 U radioemisiji Zvonjalica na City radiju, čiji su domaćini 30. siječnja 2021. godine bili učenici 2. d razreda zajedno sa svojom učiteljicom Jadrankom Jelisavac, razgovarali smo o školskim izazovima nekad i danas.

Program su vodili Paula Bendeković i Ivan Kujundžić, a započeli smo ga pjesmom Škola koju je napisao Juraj Stublić, učenik 2. d.

Gosti emisije bili su pedagoginja OŠ Nikole Hribara Milka Dobrić, umirovljena učiteljica Ankica Bojinović i učiteljica razredne nastave Vesna Stipić.

Gospođa Dobrić govorila je o tome što se sve promijenilo u odgoju i obrazovanju od njezinih početaka rada do danas. Kakav je bio život i rad učitelja u prošlosti, saznali smo od umirovljene učiteljice Ankice Bojinović. Učiteljica razredne nastave Vesna Stipić govorila je o suvremenoj školi, o uporabi digitalno-komunikacijskih alata te o interaktivnoj projektnoj nastavi.

Radioemisiju možete poslušati na poveznici https://soundcloud.com/city-radio-hr/30012021-zvonjalica-os-nikole-hribara

Jadranka Jelisavac, učiteljica 2. d

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna8.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...