OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Dan sigurnijeg interneta PDF Ispis

opasnost na_internetu (1)

Svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca tisuće ljudi diljem svijeta udruže se kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o opasnostima koje vrebaju na internetu. Često olako pomislimo kako se to ne može dogoditi meni, kako se to događa nekome drugome, no statistike nas upozoravaju da neki od nas neće biti u pravu.

Svrha Dana sigurnijeg interneta jest promicanje sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije i mobilnih uređaja, osobito među djecom i mladima. Upoznati ih s opasnostima koje mogu susresti i pripremiti ih da njih ispravno odgovore.

Tema ovogodišnjeg Dana sigurnijeg interneta jest Zajedno za bolji internet.

Cijeli ovaj tjedan učenici naše škole na nastavi Informatike, ali i ostalih predmeta, provode brojne aktivnosti sa svrhom poticanja i promicanja sigurnije i odgovornije upotrebe tehnologije i mobilnih uređaja.

Milan Omrčen

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna9.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...