OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Dan sigurnijeg interneta PDF Ispis

opasnost na_internetu (1)

Svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca tisuće ljudi diljem svijeta udruže se kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o opasnostima koje vrebaju na internetu. Često olako pomislimo kako se to ne može dogoditi meni, kako se to događa nekome drugome, no statistike nas upozoravaju da neki od nas neće biti u pravu.

Svrha Dana sigurnijeg interneta jest promicanje sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije i mobilnih uređaja, osobito među djecom i mladima. Upoznati ih s opasnostima koje mogu susresti i pripremiti ih da njih ispravno odgovore.

Tema ovogodišnjeg Dana sigurnijeg interneta jest Zajedno za bolji internet.

Cijeli ovaj tjedan učenici naše škole na nastavi Informatike, ali i ostalih predmeta, provode brojne aktivnosti sa svrhom poticanja i promicanja sigurnije i odgovornije upotrebe tehnologije i mobilnih uređaja.

Milan Omrčen

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna3.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaPredstave

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Hrvatsko narodno kazalište  LiVideo, Livanjsko kulturno ljeto Ježeva kućica Kazalište lutaka Zadar Vlak u snijegu Gradsko kazalište "Zorin dom", Karlovac, Baletni studio Tri...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaFilmovi

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail MEDUZA CARNet.HR – ovdje se nalaze filmovi u izdanju Zagreb filma koji se obrađuju na satovima Hrvatskog jezika i može im se pristupiti prijavom svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...