OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Posjetili smo ZOO u Zagrebu PDF Ispis

psp_u_posjeti_zoou

Učenici OŠ Nikole Hribara, uključeni u tretman produženog boravka uz provođenje PSP-a, posjetili su 25.09.2011. Zoološki vrt u Zagrebu. Vodile su ih odgajateljice Katarina Pelc i Mirica Mrmić, inače djelatnice Doma za odgoj djece i mladeži, Zagreb. Veseloj skupini priključile su se i dvije mame koje se vole družiti s djecom i često idu s nama na naše jednodnevne izlete. Dan je bio predivan, kao izmišljen za boravak u prirodi.

Sve je još bilo zeleno kao da ljeto nije na izmaku. ZOO je bio pun mladih parova s djecom i ljudi željnih ugodnih šetnji i zanimljivih sadržaja. Većina divljih životinja odmarala se na toplom poslijepodnevnom suncu. Učenici su s velikim zanimanjem i nestrpljenjem obilazili od jedne do druge životinje. Posebno su bili dojmljivi lavovi, tigrovi, leopard, medvjedi i drugi. Pred njihovim smo se kavezima najduže zadržavali. Neki su odustali od obilaska zmija, jer se boje tih životinja, ali oni su malobrojni. Žao nam je što nismo vidjeli slonove i žirafe.

Nakon obilaska odmarali smo se u parkiću punom raznih igara. Tu su se djeca penjala na stabla pomoću užeta, ljuljala se i uživala u ostalim igrama… Kući smo došli prilično umorni, ali puni lijepih dojmova i zadovoljni što smo dan proveli ugodno i na koristan način.

 

Kratki intervju s učenicima...

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna5.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...