OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Spelling Bee – natjecanje u slovkanju za petaše PDF Ispis

spelling 2

spelling 1 U četvrtak, 24. ožujka 2022., u školskoj knjižnici održano je natjecanje u slovkanju na engleskom jeziku za petaše naše škole. Na natjecanje su se mogli prijaviti svi zainteresirani učenici petih razreda, a nakon prijave natjecatelji su se pripremali uz pomoć svoje profesorice engleskog jezika Sanje Božinović.

Deset natjecatelja iz 5. d, 5. e i 5. f razreda pokazalo je odlično poznavanje engleske abecede i vještine slovkanja, a najbolji su bili Filip Đukić (5. d) koji je zauzeo prvo mjesto, Karla Hrvoić (5. e) na drugom mjestu i Ana Markanović (5. e) na trećem mjestu.

Profesorice Sanja Božinović i Anita Pukanić vodile su natjecanje i najboljim učenicima dodijelile prigodne poklone i potvrde za uspješno sudjelovanje.  

Čestitke svim sudionicima!

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna8.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...