OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Najbolji osmaši PDF Ispis

Najbolji osmaši(1)

Naša škola svake godine bira najbolje osmaše u svakoj smjeni i najbolji razred. Svaki učitelj Razrednog vijeća osmaša ocjenjuje razred prema kriterijima izvršavanja školskih obveza i učenja, odnosa prema učitelju te međusobnih odnosa i poštivanja učenika u razredu. Razred koji odnosi titulu najboljeg razreda ima najveću ukupnu ocjenu iz svih kategorija.

Ove školske godine 2021./2022. najbolji osmaši su:

I. SMJENA – najbolji razred 8. a (razrednica Marija Patrlj) i najbolja učenica Petra Kunović (8. d)

II. SMJENA – najbolji razred 8. g (razrednica Irena Lacković) i najbolja učenica Ema Hrvoić (8. f).

Najbolji razredi uvjerljivo su jednoglasno odabrani, ali jako smo se mučili u odabiru najboljih učenika. Naime, u prvoj smjeni broj je predloženih učenika bio toliko velik, da su gotovo svi predloženi imali po jedan glas, što je pokazatelj izuzetno dobre generacije i velikog broja djece koju smatramo izvrsnima. Dok je u drugoj smjeni bila borba među nekoliko učenika koji su dobili gotovo podjednak broj glasova. Unatoč muci pri izboru ponosni smo na velik broj izvrsnih učenika i sretni što smo osam godina bili njihovi učitelji.

Uz Petru Kunović (8. d) i Emu Hrvoić (8. f), svakako ćemo istaknuti učenike koji su se napeto borili za titulu najboljih: Lucija Lovrić (8. d), David Malčević (8. b), Laura Vugrinović (8. e), Ida Valpotić (8. e) i Dorian Likan Kelentrić (8. g).

Osmaši naši, sretno vam dalje u srednjoj školi i neka vas u životu prate ove pohvale vaših učitelja!

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna5.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaLektira

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Popis lektire  E-lektire - za pregledavanje i čitanje knjiga, na stranicu se potrebno prijaviti svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su podaci kao i za...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaOstali korisni sadržaji

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnailZa učenike: Podrška učenicima u nastavi na daljinu Tehnike pamćenja i učenja Priručnik za učenje i poučavanje  Medijska...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...