OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Izazov povodom Dana planeta Zemlje – rezultati PDF Ispis

bicikliranje izazov

bicikliranje izazov (1) Točno u ponoć, 24. travnja 2022. završio je Izazov bicikliranja kojim su geografi ove godine obilježili Dan planeta Zemlje. Izazov je trajao deset dana, a u njega su se mogli uključiti učenici i roditelji. Sudionici su bili podijeljeni u tri kategorije, a pobjednik svake kategorije je onaj tko biciklom prijeđe najviše kilometara.

Iako je dobar dio proljetnog odmora kvarila kiša, učenici su bili izuzetno aktivni. U kategoriju 5. i 6. razreda uključilo se 28 učenika. Prva tri mjesta zauzeli su Karlo Fištrek s ukupno prijeđenih 340.7km, Mihael Ervaćanin s 243.8km i Luka Preložiček s 195.1km.

U kategoriji 7. i 8. razreda sudjelovalo je 33 učenika. Na prvom mjestu je Juraj Feljan s 285.5km, drugi je Ante Butorac s 242km i na trećem Maja Hruškar 176.2km.

U kategoriji roditelja ove se godine ohrabrio samo jedan tata. Nadamo se da će se ubuduće više roditelja uključivati u naše aktivnosti i svojim primjerom biti uzor mladim generacijama.

Najbolji biciklisti su i nagrađeni. Nagrade je osigurala „Školska knjiga” u obliku ruksaka, knjiga i školskog pribora, a profesorice geografije dodale su još ponešto biciklističkog pribora.

Čestitamo svim sudionicima, a posebno pobjednicima!

„Školskoj knjizi” zahvaljujemo na suradnji.

https://youtube.com/shorts/BQHR76x-gfE?feature=share

Marija Majdak Forjan i Valentina Japec, profesorice geografije

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna1.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...