OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Matematički četverac PDF Ispis

Cetverac (2) U našoj školi je u četvrtak, 5. 5.2022. održan prvi krug petog „Matematičkog četverca“. Natjecanje je proteklo u opuštenoj i pozitivnoj atmosferi ispunjenoj dobrim matematičkim ozračjem. Ukupno je sudjelovalo 130 ekipa u dvadeset i jednoj školi Zagrebačke županije, od čega je jedanaest ekipa bilo iz naše škole.

Natjecanje se održalo u dvije kategorije: MINI četverac za učenike 5. i 6. razreda, te MAXI četverac za učenike 7. i 8. razreda.

Bilo je zanimljivo promatrati učenike u ovakvom obliku druženja. Iako rezultat nije u prvom planu, s nestrpljenjem se iščekivalo tko će biti najbolji.

U kategoriji MINI pobijedila je ekipa Mini ekipa 1 iz OŠ Jurja Habdelića, a u kategoriji MAXI ekipa pod imenom Mrge iz OŠ Bogumila Tonija iz Samobora. Treće i četvrto mjesto u MAXI kategoriji zauzele su ekipe Pametne i Prvi odozada iz OŠ Nikole Hribara.

U Mini ekipi 1, mentora Gorana Stajčića i Sanje Đurđek Murković natjecali su se Bartol Pavić, Ema Jagodić, Ena Novak i Jakov Blažina. Zaslužni za osvojeno treće mjesto su učenice Ida Valpotić, Laura Vugrinović, Zeta Hećimović-Obradović i Bruna Ćatipović, mentorica Sunčane Oštarčević Arnold i Višnje Ridzak. Na četvrtom mjestu sa samo malom razlikom bodova, također vrlo uspješna na natjecanju, bila je ekipa Prvi odozada mentora Marjane Kuliš, Višnje Ridzak, Sunčane Oštarčević Arnold i Ilije Markovića. U njoj su svoje znanje objedinili Lucija Lovrić, Ema Hrvoić, Lucija Pečar i Matija Mihić. Najviše bodova u MINI kategoriji u našoj školi postigla je ekipa Zlatna četvorka, u kojoj su se natjecale Jana Deverić, Ema Gazdić, Laura Zobenica i Laura Dijanežević, mentora Doris Zelić i Ilije Markovića.

Ove ekipe će se, kao najuspješnije u Zagrebačkoj županiji, natjecati u drugom krugu koji će se održati 23. svibnja u Bioparku „Divlje vode“.

Zadovoljni smo i sretni što smo nakon tri godine opet mogli organizirati i provesti naše natjecanje, s nadamo se da ćemo se i sljedeće godine družiti na zadovoljstvo svih natjecatelja i ponosnih njihovih mentora. 

Svim ekipama čestitamo na sudjelovanju, a pobjednicima na prolasku u drugi krug.

Marjana Kuliš, prof.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna2.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...