OS Nikole Hribara - Velika Gorica

MAT liga PDF Ispis

Učenici OŠ Nikole Hribara i ove su godine sudjelovali na MAT ligi, online natjecanju u parovima. MAT liga je ekipno matematičko natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola, a nastalo je sa željom popularizacije matematike među učenicima te s ciljem poticanja zajedništva u radu i učenju.

U četvrtom kolu natjecanja, održanom 19. svibnja 2022. godine sudjelovalo je ukupno sedam parova. Petaši Matej Marijetić i Ivan Pečar, šestaši Ena Grljević, Una Pavišić, Niko Kelava, Petar Lovrić, Andrej Njegovec i Mata Dvoraček, a među učenicima sedmih razreda natjecali su se Matija Mihić, Ivan Preložiček, Lara Rašić, Lucija Pečar, Mak Ratković Rajhvajn i Lucija Stepanić.

Čestitamo svim učenicima na sudjelovanju i ostvarenim rezultatima te njihovim mentorima Marjani Kuliš i Iliji Markoviću.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna12.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...