OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Održan peti „Matematički četverac“ PDF Ispis

Nakon dvije godine stanke, u Etnokući Novo Čiče održan je 1. lipnja završni krug petoga po redu Matematičkog četverca. To je ekipno natjecanje iz matematike za učenike osnovnih škola Zagrebačke županije, nastalo na inicijativu učitelja matematike i voditelja stručnih vijeća Maje Karlo, Marjane Kuliš i Ivana Jukića.

Natjecanje se sastojalo od dva kruga. Prvi krug, u kojem je sudjelovalo 130 ekipa, održan je 5. svibnja u dvadeset i jednoj školi u Zagrebačkoj županiji.

U drugi se krug natjecanja plasiralo šest najboljih ekipa u kategoriji MINI četverac (5. i 6. razred) i šest najboljih ekipa u kategoriji MAXI četverac (7. i 8. razred). Iz naše su se škole u drugi krug plasirale ekipe „Pametne“ i „Prvi odozada“, obje u kategoriji MAXI četverac. U ekipi „Pametne“ natjecale su se učenice Ida Valpotić, Laura Vugrinović, Zeta Hećimović-Obradović i Bruna Ćatipović mentorica Višnje Ridzak i Marjane Kuliš dok su u ekipi „Prvi odozada“ svoje znanje objedinili Lucija Lovrić, Ema Hrvoić, Lucija Pečar i Matija Mihić pod mentorstvom Marjane Kuliš, Višnje Ridzak i Ilije Markovića. Iako sve ekipe i mentore treba pohvaliti za ulazak u završni krug natjecanja, neke su se ekipe izdvojile od ostalih. Prvo mjesto u kategoriji MINI četverac zauzela je ekipa „Vatreni mat“ iz OŠ Samobor, a najbolja ekipa u kategoriji MAXI četverac bila je ekipa „Pametne“ iz OŠ Nikole Hribara iz Velike Gorice. Čestitamo našim učenicama i mentoricama!

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna2.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...