OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Nagrade petašima za grad mira u Minecraftu PDF Ispis

Steam Alliance - Minecraft

Učenici naše škole koji pohađaju dodatnu nastavu iz Engleskog jezika kod prof. Božinović imali su priliku sudjelovati na međunarodnom natjecanju u gradnji u Minecraftu u kojem su trebali prikazati svoju viziju mira i uklopiti nova znanja i vještine stečene učenjem iz materijala za natjecanje o životu i djelu četiriju dobitnika Nobelove nagrade za mir.

Na satima dodatne nastave raspravljali smo o naučenome i planirali svijet u Minecraftu u kojem bi učeničke ideje oživjele.

Dva tima napravila su odlične radove, a petaši u timu „Hribar Fifthgraders“ pobijedili su. Jedan su od šest nagrađenih timova u kategoriji do 13 godina. Posebne čestike učenicima Niki Matejčić i Tinu Stepaniću koji su, osim odličnih ideja i vještine gradnje u Minecraftu, pokazali odlično znanje engleskog jezika i prezentacijske vještine, što im je donijelo pobjedu. Video u kojem učenici predstavljaju svoj rad koji su nazvali „Peaceburg“ možete pogledati na poveznici:
HribarFifthGraders_MinecraftWorld2022.mp4

Vijest o natjecanju i pobjednicima nalazi se na službenoj stranici:
http://www.stemalliance.eu/microsoft-minecraft

Za svoj rad učenici su nagrađeni čestitkama i originalnim poklonima koji su im poslali sponzori natjecanja, Microsoft Store iz SAD-a.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna12.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...