OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Maturalno putovanje PDF Ispis

Učenici 8. razreda krenuli su 22. rujna 2022. na maturalno putovanje na južni Jadran. Putem do Orebića, gdje su bili smješteni, posjetili su Split te obišli Dioklecijanovu palaču i prošetali Rivom.

Drugog su dana obišli Dubrovnik, prijestolnicu hrvatskog turizma. Na prekrasnom Lokrumu učenici su imali priliku „zasjesti“ u Željezno prijestolje iz poznate serije Igre prijestolja. Nakon toga uputili su se na Stonske zidine s kojih se pružao pogled koji ostavlja bez daha.

Trećeg su dana obišli NP Mljet. Uživali su u vožnji brodom po Velikom i Malom jezeru te u šetnji stazama netaknute prirode.

Zadnjeg su dana, unatoč manjim vremenskim neprilikama, uživali u ljepotama Orebića te zatvorili sezonu kupanja na hotelskoj plaži.

Puni dojmova krenuli su natrag preko Pelješkog mosta i vratili se u Veliku Goricu 25. rujna 2022. u kasnim večernjim satima.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna3.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...