OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Drugo mjesto na međunarodnom natjecanju u Minecraftu PDF Ispis

međunarodno natjecanje (Minecraft2022)(2)

međunarodno natjecanje (Minecraft2022) Učenici naše škole Zeta Hećimović Obradović (8. d) i Fran Indi Hećimović Obradović (6. e) i ove su godine uspješno sudjelovali na Microsoftovu međunarodnom natjecanju u Minecraftu.

Već drugu godinu zaredom timovi učenika iz Hrvatske i Slovenije natječu se u Božićnom izazovu u Minecraftu. Ove je godine tema bila predstaviti božićne običaje u jednoj odabranoj zemlji. Timovi su najprije u Minecraftu trebali izgraditi likove te događaje i običaje koje smatraju najvažnijima i najljepšima u proslavi Božića u zemlji koju su odabrali, a zatim svoj rad predstaviti u Sway prezentaciji (poveznica na prezentaciju).

Trideset skupina iz Hrvatske i Slovenije predstavilo je svoje radove, a stručnjaci za Minecraft iz Digital School Slovenia odabrali su pobjednike. Tim Hribarovci ove je godine zaslužio visoko drugo mjesto svojim predstavljanjem Božića u Laponiji.

Čestitke Zeti, Franu Indiju i njihovoj mentorici Sanji Božinović.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna2.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaOstali korisni sadržaji

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnailZa učenike: Podrška učenicima u nastavi na daljinu Tehnike pamćenja i učenja Priručnik za učenje i poučavanje  Medijska...
... pročitaj cijeli tekst...

Knjižnicae-Knjige

Subota, 11 Travanj 2020

article thumbnailPriručna zbirka enciklopedije: Hrvatska opća enciklopedija ...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...