OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Valentinovo u Hribaru PDF Ispis

U sklopu programa međugeneracijske suradnje školskog Tima za kvalitetu, 14. 2. 2023. učiteljice Vesna Stipić i Marija Patrlj održale su otvoreni sat u knjižnici škole. Sa svojim su četvrtim i petim razredima priredile prigodan program za Valentinovo. U knjižnicu su bili pozvani svi učenici, učitelji, stručni suradnici, a i roditelji koji su izrazili želju doći vidjeti program.

A kad mi dođeš ti, Ljubavna inspiracija, Prva ljubav i brojne druge pjesme kroz stih i notu izveli su četvrtaši i petaši te zaslužili veliki pljesak prisutnih, a školska je knjižnica bila prepuna.

Na kraju sata i održanog programa nazvanog Ljubav za sve učenici su se počastili slatkišima i međusobno izmijenili ljubavne poruke.

Otvoreni sat popratili su i mediji, a o čemu su razgovarali s učenicima pogledajte na slijedećoj poveznici: 
https://www.facebook.com/watch/?v=571493128241429. 

Marija Patrlj i Vesna Stipić

 

 

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna11.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaLektira

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Popis lektire  E-lektire - za pregledavanje i čitanje knjiga, na stranicu se potrebno prijaviti svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su podaci kao i za...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...