OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Hribarove maškare, maškarice PDF Ispis

Učenici 2. d, 3. c, 4. a, 4. d i 5. a razreda sudjelovali su 11. veljače 2023. godine na 114. turopoljskom fašniku gdje su postigli zapažene rezultate.

Prvo su mjesto osvojili učenici 4. a, 4. d i 5. a razreda zajedno sa svojim učiteljicama Vesnom Stipić, Jadrankom Jelisavac i Marijom Patrlj prikazavši točku Hribarova avantura. Skupina učenika krenula je sa svojom učiteljicom na jedno Erasmus+ putovanje u New York. No, pogreškom pilota, koji okreće naopačke zemljovid, oni skreću u džunglu. Razočarani putnici tamo sreću Tarzana, Jane i mnoge druge divlje životinje. Njihov strah prerasta u prijateljstvo te stanovnike džungle dovode u naše prekrasne turopoljske šume.

Drugo mjesto osvojili su učenici 2. d i 3. c razreda sa svojim učiteljicama Vesnom Lukinić i Ksenijom Petrlin-Jurić. Zgrada, zgrada, zgradica ne vidi se školica. Svakog dana niču zgrade oko naše škole koja svakog dana postaje sve manja. Nestaje zelenilo i sve je betonirano. Mali Hribarovci, čuvari prirode, svojom su pričom to zaustavili te zelenilo i svježi zrak učenicima i stanarima donijeli.

Svi su uživali u prekrasnim i maštovitim kostimima u čijoj su izvedbi sudjelovali i roditelji. Zahvaljujemo roditeljima na podršci i suradnji, a učenicima čestitamo na uspješno izvedenim nastupima.

Učiteljice Vesna Lukinić, Ksenija Petrlin-Jurić, Vesna Stipić, Jadranka Jelisavac i Marija Patrlj.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna6.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...