OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Mjerimo, važemo da suvišne kilograme ne slažemo! PDF Ispis

radionica

radionica (1) Učenici 2. d i 4. d razrednog odjela prisustvovali su zanimljivoj, zabavnoj i edukativnoj radionici pod nazivom „Mjerim, važem da suvišne kilograme ne slažem!“ Radionicu je vodila zajednička mama, gospođa Ana Kujundžić, koja je kreativnim idejama pokazala hranjivu vrijednost pojedinih namirnica: čipsa, jabuka, gumenih bombona, pršuta, coca-cole, sira, banana, voćnoga soka… Aktualna tema radionice privukla je i školsku psihologinju Petru Gotić te knjižničarku Željku Markus-Greč koje su se i same aktivno uključile u sve aktivnosti radionice.

Vaganjem i mjerenjem učenici su spoznali čime određena namirnica obiluje te kako masti, ugljikohidrati i bjelančevine koriste ili ne koriste našem organizmu.

Zaključili smo da svaku od spomenutih namirnica možemo jesti, samo trebamo pripaziti koliko često i u kojim količinama jer naše zdravlje, između ostaloga, ovisi o raznolikoj, ali kvalitetnoj prehrani.

Jadranka Jelisavac, učiteljica 4. d

Vesna Lukinić, učiteljica 2.d

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna11.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaLektira

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Popis lektire  E-lektire - za pregledavanje i čitanje knjiga, na stranicu se potrebno prijaviti svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su podaci kao i za...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaFilmovi

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail MEDUZA CARNet.HR – ovdje se nalaze filmovi u izdanju Zagreb filma koji se obrađuju na satovima Hrvatskog jezika i može im se pristupiti prijavom svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...