OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Radionice u 2.d razrednom odjelu PDF Ispis

Što je to decoupage tehnika i koji su osnovni principi rada te interesantne tehnike ukrašavanja upoznali su roditelji i učenici 2.d razrednog odjela.

Na radionici održanoj 30. 3. 2023. godine roditelji su, uz malo dobre volje, drvofix ljepila, salveta i jaja izrezanih od šperploče, napravili maštovito oslikane pisanice. U dobroj atmosferi sva kreativnost izašla je na vidjelo u vrlo zanimljivim likovnim ostvarenjima.

Učenici su sudjelovali i na likovnoj radionici Muzeja Turopolja 31. 3. 2023., također ukrašavajući jaja decoupageom. Uživali su ukrašavajući svoju pisanicu lijepljenjem komadića salveta na stiroporno jaje. Radionicu je vodila muzejska pedagoginja Valentina Radoš uz pomoć  ostalih djelatnica Muzeja.

Na kraju radionice učenici su svoje pisanice ponijeli kućama te će njima ukrasiti uskrsnu košaricu.

Učiteljica 2. d

Vesna Lukinić

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna11.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...