OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Dan planeta Zemlje PDF Ispis

Učeničkim literarnim radovima o našoj planeti Zemlji započeli smo još jednu radijsku emisiju, Zvonjalicu City radija. Emitirana je na sam Dan planeta Zemlje, 22. travnja 2023. godine. Domaćini Zvonjalice bili su učenici 4.a i 4.d razrednog odjela sa svojim učiteljicama Vesnom Stipić i Jadrankom Jelisavac. Emisiju su vodile i s našim gostima razgovarale učenice 4.d razrednog odjela Gabriela Pavlečić i Lota Poznić. O svim aktivnostima koje se provode u našoj školi vezanim uz Dan planeta Zemlje, a potaknuti Timom za kvalitetu, govorili su naši gosti: profesorica Geografije Marija Majdak Forjan, profesorica Engleskog jezika učiteljica savjetnica Sanja Božinović, učiteljica 2.a razrednog odjela Ivana Boban te učenici 6.d razrednog odjela Nika Matejčić i Filip Đukić.

Od profesorice Marije Majdak Forjan saznali smo od kada i zašto se obilježava Dan planeta Zemlje, na koji se način u školi i izvan nje provode razne aktivnosti vezane uz ovaj dan te koje su krajeve učenici upoznali ili će posjetiti diljem Lijepe Naše.

O povezivanju nastave Engleskog jezika i ekološkog projekta REGREEN pričala nam je profesorica Engleskog jezika učiteljica savjetnica Sanja Božinović, kao i o nizu aktivnosti koje provodi sa svojim učenicima, a koji su se nadovezali na njezino izlaganje. Učenici 6.d razrednog odjela Nika Matejčić i Filip Đukić upoznali su nas kako su provodili aktivnosti projekta REGREEN na dodatnoj nastavi Engleskog jezika te što su naučili sudjelujući u ovom projektu.

O aktivnostima od 1. do 4. razreda, a naročito o djelovanju Ekološke skupine „Mali ekolozi“, saznali smo od učiteljice 2.a razrednog odjela Ivane Boban koja je sa svojim učenicima uključena u nekoliko ERASMUS + projekata. Svojim radom podiže ekološku svijest svojih učenika.

Na koji su način učenici sa svojim učiteljima proveli aktivnosti vezane uz Dan planeta Zemlje saznajte u našoj radio emisiji Zvonjalica City radija koju možete poslušati na sljedećoj poveznici: zvonjalica-os-nikole-hribara.

Čuvajmo našu Zemlju za buduće generacije!

                                            učiteljice savjetnice Vesna Stipić i Jadranka Jelisavac

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...