OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Regreen PDF Ispis

U ponedjeljak, 24. travnja 2023. u školskoj knjižnici obilježili smo Dana planeta Zemlje. Tom je prilikom predstavljen međunarodni Regreen projekt u kojem sudjeluju učitelji i učenici iz naše škole. Cilj je projekta upoznati učenike s inovativnim ekološkim rješenjima kako bismo očuvali naš okoliš i naš planet.

Tako su učiteljica razredne nastave Ivana Boban te učiteljica informatike Antonia Blažević predstavile aktivnost promatranja ptica koje su provele s 2. a razrednim odjelom. Nakon što su se upoznali s različitim vrstama ptica koje žive oko naše škole, učenici su podijelili svoja znanja i dojmove prenijeli likovnim i literarnim radovima. Zatim su učiteljice geografije Marija Majdak Forjan i Valentina Japec predstavile aktivnost natjecanja u bicikliranju za učenike od 5. do 8. razreda te popratne aktivnosti na školskoj Floormapi. Pobjednicima natjecanja uručene su nagrade. Učiteljica engleskog jezika Sanja Božinović predstavila je projekt E-books koji je provela s učenicima 6. i 8. razreda. Tema tog projekta su ugrožene i opasne biljne i životinjske vrste našega kraja.

Održanu su manifestaciju svojom prisutnošću uveličali voditelji Reegren projekta gospoda Jeppe Lӕssoe, Sally Anderson, Gertrud Lynge Esbensen te Mara Sierra Jimenez. Također su prisustvovale pročelnica Upravnog odjela za urbanizam i zaštitu okoliša Grada Velike Gorice gospođa Gordana Mikulčić Krnjaja te gospođa Katarina Baković.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...