OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Geografski izazov povodom Dana planeta Zemlje - rezultati PDF Ispis

Izazov Dan planeta Zemlje Točno u ponoć, 16. travnja 2023. završio je Izazov bicikliranja kojim su geografi i ove godine obilježili Dan planeta Zemlje. Izazov je trajao tjedan dana, a u njega su se mogli uključiti učenici od 5. do 8. razreda. Sudionici su bili podijeljeni u dvije kategorije, a pobjednik svake kategorije je onaj tko biciklom prijeđe najviše kilometara.

Iako je dobar dio proljetnog odmora kvarila kiša, učenici su bili izuzetno aktivni. Učenici 5. i 6. razreda odvozili su ukupno 1668km. Prva tri mjesta zauzeli su Karla Feljan s ukupno prijeđenih 289km, Karlo Fištrek s ukupno prijeđenih 253km i Mihael Ervaćanin s 222km.

Učenici 7. i 8. razreda odvozili su 2155km. Na prvom mjestu je Borna Cvitanović s 314km, druga je Hana Svoboda s 308km i na trećem Maja Hruškar 289km.

Najbolji biciklisti su nagrađeni donacijom Školske knjige, a nagrade su uručene u okviru obilježavanja Dana planet Zemlje i „Regreen” projekta u školskoj knjižnici.

Čestitamo svim sudionicima, a posebno pobjednicima i već sad veselimo se slijedećoj godini!

Valentina Japec i Marija Majdak Forjan

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna3.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...