OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Festival znanosti 2023. godine PDF Ispis

U četvrtak, 27. travnja 2023. godine učenici 7.b razreda u pratnji razrednice i učiteljice tehničke kulture Irene Gimpelj Gal i učiteljice tehničke kulture Irene Franjić posjetili su Veleučilište u Velikoj Gorici u sklopu Festivala znanosti te slušali predavanje o lemljenju i sudjelovali na radionici lemljenja.

Festival znanosti je manifestacija kojoj je cilj približiti znanost javnosti, odnosno informirati javnost o aktivnostima i rezultatima u području znanosti te motivirati mlade ljude za istraživanje i stjecanje novih znanja.

Znanost je društvena pojava, predmet njezina interesa su priroda i društvo, a cilj da svijet učini boljim i sretnijim mjestom.

Irena Gimpelj Gal

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna9.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...