OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Spelling Bee – natjecanje u slovkanju za pete i šeste razrede PDF Ispis

spelling natjecanje

spelling2023 pobjednici i mentori Dana 5. lipnja 2023. održano je u školskoj knjižnici natjecanje u slovkanju ne engleskom jeziku za petaše i šestaše naše škole. Na natjecanje su se mogli prijaviti svi zainteresirani učenici petih i šestih razreda. Nakon prijave natjecatelji su se pripremali uz pomoć svojih profesorica engleskoga jezika Sanje Božinović i Anite Pukanić.

Natjecatelji su pokazali odlično poznavanje engleske abecede i vještine slovkanja, a najbolji su bili Šimun Bilić, u kategoriji petih razreda, i Antonio Škarić, u kategoriji šestih razreda. U finalnom natjecanju dvaju prvaka, pobijedio je Antonio Škarić.

Profesorice Sanja Božinović i Anita Pukanić vodile su natjecanje i dodijelile najboljima prigodne poklone i potvrde za uspješno sudjelovanje.

Poklone za sve natjecatelje je osigurao sponzor natjecanja, nakladnička kuća Profil Klett. Svi natjecatelji dobili su kodove za jednomjesečni pristup digitalnoj knjižnici za učenike te olovke i bedževe. Pobjednici su, uz čestitke i potvrde, nagrađeni i lijepim bilježnicama i knjigama na engleskom jeziku u papirnatom obliku.

Čestitke svim sudionicima, posebno pobjednicima!

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna6.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...