OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Brunina pobjeda u natjecanju „Our Future, Our School“ PDF Ispis
Brunin tekst Bruna finalpic

Bruna Ćatipović iz 8.d razreda ponosna je dobitnica nagrade na međunarodnom natjecanju u kreativnom pisanju i crtanju za učenike do 16 godina, „Our Future, Our School“ u organizaciji poznate međunarodne izdavačke kuće Express Publishing.

Tema natjecanja bila je opisati svoju viziju budućnosti obrazovanja u obliku kratkog teksta na engleskom jeziku i vlastite kreativne ilustracije teksta. Brunina mentorica, profesorica engleskog jezika Sanja Božinović pozvala je učenike na sudjelovanje i Bruna se odazvala. Opis škole kako je vidi u godini 2050. kroz tekst duljine 150 riječi i crtež koji ilustrira taj tekst trebalo je izraditi do 30. travnja i poslati na zadanu adresu. Krajem svibnja, kad su svi radovi pregledani i donesene odluke o pobjednicima, dobile su vijest o pobjedi na natjecanju.

Kriteriji za pobjedu bili su potpuna izvršenost zadatka prema uputama, točnost i kreativnost korištenja jezičnih struktura na engleskom jeziku te originalnost i kreativnost ideja u tekstu i ilustraciji.

U oštroj konkurenciji, Bruna je dobila najviše bodove za točnost gramatike, dobro korištenje engleskog vokabulara, točnost pisanja i originalnost ideja u tekstu i crtežu. Nagradu u obliku poklon bona za Amazon potrošit će u dogovoru sa svojim roditeljima.

Čestitamo Bruni na ovom uspjehu i želimo joj još puno uspješnih natjecanja u budućem školovanju!

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna1.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...