OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Plazma Sportske igre mladih PDF Ispis

Od 24. do 26. 7. 2023. godine Hribarovci su sudjelovali na Državnoj završnici 27. sezone Sportskih igara mladih koje su se održale u Rijeci.

Našu su školu u graničaru predstavili „Vatreni bacači“, učenici 4. d razrednog odjela s učiteljicama Jadrankom Jelisavac i Vesnom Stipić te atletičari u utrci na 60 metara: Tonka Dražić Vasilić, 2. c, s učiteljicom Anjom Barišić, Luka Živanović, 3. b, u pratnji učiteljice Andree Tikvić i Ema Gilja, 3. e, s učiteljicom Biljanom Ražić.

Hvala roditeljima, našim glasnim navijačima, koji su došli i podržali nas u moru najboljih igrača, bili s tribina naš dodatni igrač i vjetar u leđa.

Pregršt najljepših emocija, novih poznanstava, prijateljstva, zabave, sportskog duha, glasnog navijanja, novih životnih iskustava neprocjenjivo je bogatstvo koje smo ponijeli sa sobom s ovih Igara. Uživali smo u društvu vrsnih najmlađih sportaša koji obožavaju druženje, igru, graničar i kraljicu sportova – atletiku. Učili od najboljih i bili dio najljepše sportske priče u Hrvatskoj.

Učiteljice:

Jadranka Jelisavac, Vesna Stipić, Anja Barišić, Andrea Tikvić, Biljana Ražić

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna5.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...